Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy2009

trudna sprawa

Polecane posty

Gość anonimowy2009

jest mi ciężko jej powiedzieć, nie wiem jak tą całą rozmowę z Nią zacząć. Chodzi mi o to, że nie chce być już w związku. Uważam, że mamy różne potrzeby i nic z tego nie bedzie. Fajnie jest w łózku, ale sex to nie wszystko, nie mamy wspólnych zainteresowań, ale jej to nie przeszkadza.

Gość anonimowy2009
co zrobic??

Gość anonimowy2009
wiem, że prawda jest ważniejsza, ale to nie takie proste, muszę jej podać jakieś normalne argumenty, a nie wiem od czego zacząć, czego mają dotyczyć, bo nie chce wymieniać przyczyn z nią związanych,

Ty w ogóle nic nie wymyślaj tylko powiedz jej prawdę i tyle - nie kochasz jej i wszystko jasne

heheh a normalnie jej to powiedz.. bez sciemniania.. poboli i przestanie:):) prawda przede wszytskim:):) aloha:):)

Powiedz jej co czujesz tak jak to napisales tutaj na kafe. Im szybciej tym lepiej.

Gość anonimowy2009
ona mówiła że kocha, też odpowiadałem że kocham :(

No to powiedz że się pomyliłeś - u facetów to norma niestety Ona i tak zarzuci Ci kłamstwo.. ale zrób co trzeba

Gość anonimowy2009
2 rzeczy jakie trzymają mnie przy niej: - trudno mi jej powiedzieć (bede swinią dla niej) - seks (to akurat jest super)

Wieksza swinia bedziesz jak sie wyda, ze jestes z nia ze strachu przed wyznaniem prawdy :) Jak jej nie kochasz to jej tego nie mow.

Gość a jednak 33
mnie facet zostawił bez słowa wyjaśnenia po prostu przestał się odzywać- w łóżku było bajkowo często gadaliśmy. Może czuł tak jak Ty ale po tym jaki wybrał wariant , czuję się okropnie, zastanawiam się czy ma drugą, czy mnie oszukiwał itp. dlatego powiedz jej , że to koniec i podaj przyczynę, Nie potraktuj jej jak mój były mnie, bo zgotujesz jej prawdziwy koszmar emeocjonalny- nie bądź podły. Ale cokolwiek jej powiesz do niej to i tak nie dotrze, będzie próbowała to naprawiać...to jest trudny etap, kiedy tylko jedna strona jest wypalona...

Gość anonimowy2009
tzn?? czego mam nie mówić jak jej nie kocham??

Gość anonimowy2009
ona ma też dziecko 10-miesięczne (wpadka w Anglii), nie chce jej mówić ze jednak tez to jest powodem dodatkowym,bo jednak ona chciałaby żebym je pokochał, ale nie potrafię...

Gość a jednak 33
może doprowadź do sytuacji w której ona ciebie ostawi- zawsze będzie jej lżej jak uzna ,że jeatewś pomyłką

Gość a jednak 33
nie mów że się Tobie odwidziało bo zbudzisz demony- postaraj się powoli zwiększać dystans i przestań z nią sypiać

Gość a jednak 33
poza tym kobieta z dzieckiem zawsze szuka dobrego ojca dla swojego dziecka, przede wszystkim i powiem szczerze Ty też nie masz gwarancji co jest prawdziwym boźcemn jej miłości do Ciebie

Gość a jednak 33
bodźcem- sory, szybko piszę i robię literówki przez to

Gość anonimowy2009
od miesiąca spotykamy się tylko w weekendy, bo pracuje w innej miejscowości. Także myśle ze to się wypali, ale ona chce mi szukac pracy bliżej, żebym wrócił. Mówić jej prawdę? czy lepiej doprowadzić do zniechęcenia Jej mną ?? nie wiem co lepsze

Gość a jednak 33
nie mów prawdy- czasem są tzw, szlachetne kłamstwa i tego się trzymaj, ona i tak ma już przesrane nie dokładaj jej ale i tak cokolwiek zrobisz - zrobisz źle:-) bo ona jeśli kocha to i tak będzie cierpieć

Gość anonimowy2009
poprostu. żeby to się wypaliło?? ale jeśli ona bedzie dążyć do ratowania?? w stylu, że przyjedzie do mnie i razem zamieszkamy.... co wtedy???

Gość anonimowy2009
może ktoś mi ułoży dobrą mowę

"czego mam nie mówić jak jej nie kocham??" Mialo byc zebys jej nie mowil ze ja kochasz jak tego nie czujesz i nie chcesz z nia juz byc.

Dobra mowa....moze cos w ten desen: "(jej imie) jestes ...(i tutaj troche o jej zaletach- madra, dobra, super w lozku). Jednak musze Ci wyznac, ze mi to nie wystarcza. Czuje ze do siebie nie pasujemy.. (tutaj dlaczego tak czujesz, konkrety- ze roznimy sie pod wzgledem potrzeb, brak zainteresowan) i dlatego moje uczucie do Ciebie sie wypalilo. Problem dla mnie stanowi tez to, ze masz dziecko. Nie widze dla nas wspolnej przyszlosci, wiec uwazam, ze powinnismy sie rozstac. Nie chce Ci dawac zadnej nadziei, wiem ze miedzy nami lepiej nie bedzi " Tutaj nastapia lamenty, placze, a moze i nie, rozne moga byc reakcje. Lepiej sie nie wdawaj w dyskusje, pozegnaj sie i idz w swoja strone.