Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZUZKA001

Pomóżcie!!!!Ile dać w prezencie szwagierce na urodziny??

Polecane posty

Gość pieniądze na urodziny
?? No bez przesady

Gość auchantescoidiot
ja bym dał ze 100 za godzine full service

Gość ZUZKA001
Za szybko mi się kliknęło. Dodam tylko że to poczęstunek typu kawa i ciasto, ja chciałam dać kwiata typu storczyk, ale doszły mnie słuchy że woli pieniądze. No więc pytanie ile dać?? Pomóżcie proszę

Gość kazdy woli pieniadze

Gość ZUZKA001
No więc ile?? jak sądzicie?

sama prosi tylko na kawe i ciasto,a chce od was kasy??? jej wyjdzie na poczastunek ciebie jakies 5 zl...a ty masz ile jej dac..no sorka,bez przesady...chyba,ze na cos zbiera,to bym dala 20-30zl

Gość erika steinbach
z kasa to nie jest zły pomysł teraz w sklepach wszystkiego pełno i niech sobie ludzie kupują wg własnego gustu prezenty sie dawało jak w sklepach nic nie było jak kawa i ciasto, nie wiem na jakim poziomie żyjecie ale 50 zł to atrakcyjnie duża kwota jak na takie przyjęcie.

Gość eeeeeeeeeeeeee
eeeeeee pieniądze na urodizny hcyab zartuejsz

Gość moim zdaniem***
Świat schodzi na psy😭😭😭

Gość ZUZKA001
M nie też to wkurza. Ja swoje urodziny robie razem z imieninami, bo są w odstępie kilku dni i nie oczekuję Bóg wie jakich prezentów.A tu jeszcze takie teksty przez szwagra do mojego męża że chce pieniądze.Kupiłabym kwiatka to wydałabym do 30 zł. a tak to problem.Jak zwykle

takie zadania to moze sobie na slubie robic,jesli juz dawno mieszkaja razem i wszystko maja,to rozumiem...ale nie ma czegos takiego jak obowiazek dawania prezentow!a jeszcze kasy wymagac...zyganina...madra jest,wie ze nikt w koperte 20zl nie wlozy,tylko przynajmniej 50...dla mnie,jak ktos ma w miare kase,to proszenie o pieniadze jest smieszne

Gość ZUZKA001
No tak. Tylko ile dać??Obawiam się że jak dam 50 zł to wyjdziemy na sknery. I tak, nie dość że dasz to jeszcze wyjdziesz na najgorszą>

Gość zmiii25
a ile szwagierka ma lat? studiuje czy pracuje? studentce to jeszcze kasę (50-100zł) wypada dać, ale starszej i pracującej - absolutnie nie! storczyk będzie 100x bardziej na miejscu

Gość daj tyle co ona wam
daje, a jak nie daje to kwiaty będą wystarczające

Gość ZUZKA001
pracuje, tzn obecnie jest na macierzyńskim

Gość erika steinbach
nie wiem jakimi jesteście ludżmi,majętność itp ja sie zasugerowałam tym, że sama niedawno byłam na urodzinach koleżanki.Ona ma kredyt na głowie, dzieci i dałam jej pieniądze bo każdy grosz sie u niej liczy i dlatego nie kupowałam żadnych bzdurek.

Gość zmiii25
no to nie wiem... faktycznie mają jakąś kiepską sytuację finansową? jeśli tak to daj 50zł, przecież na imieninny i tak nie kupuje się drogich prezentów bo to żadna okazja

Gość gość
Moja szwagierka zrobiła podobnie i ja np. zamówiłam jej robota kuchennego na avans.pl bo mieli tam fajny wybór.