Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBBBasia

Proszę o odpowiedx mężczyzn

Polecane posty

Gość Pomocny za friko
Basiu poflirtuj sobie z kimś:D będzie Ci lżej :D

Gość BBBBasia
Niestety muszę już iść, dziękuje za wszystkie odpowiedzi chcące mi pomóc w moim problemie. Wpisujcie się, wieczorem przeczytam. Pozdrawiam

Gość prawdziwy katolik*****
od rodzenia ma żonę, od ruchania koleżanki

"A mnie mój facet zaspokoil dzis w nocy 2 razy wiec moge spac spokojnie ze innej nie ma" - o naiwności kobieca... :D Autorko - z przykrością muszę Ci powiedzieć, że prawdopodobnie kogoś ma. Nie dlatego, że "żaden facet nie wytrzyma rok bez seksu" -bo to akurat bzdura, ale dlatego, że wykręca się od rozmowy. Być może nie chce Cię zranić, bierze pod uwagę, że macie teraz dziecko i tego typu sprawy. Jeśli nie chce rozmawiać z kobietą, z którą się ożenił, mieszka, ma z nią dziecko - to coś jest bardzo niedobrze. Nie upieram się, że ma kochankę, ale ta przyczyna wydaje się dość prawdopodobna. Nie proponuj mu seksuologa bo nie tędy droga. Raczej poradnia małżeńska.

Gość BBBBasia
Tak na marginesie "prawdziwy katoliku" o odpowiedź prosiłam mężczyzn ...

Gość Pomocny za friko
Daj mu powód do zazdrości :D (niekoniecznie uzasadnionej) . Może to go ruszy a przynajmniej dowiesz się czy zależy mu na Tobie , czy wogóle Cię zauważa .

Gość ogranyyy
Aaaa jakbys była taka d.pa jak sie opisujesz to by mu nawet po 24h w robocie bryknął..Pewnie sadło ci zostalo po ciazy, brzuch rozwlekły i sie dziwisz że biedakowi nie staje. jak mnie lecza takie panienki" jetem niezła , umalowana i ogladają się za mną" Moze zmyj gówno z twarzy, umyj sie porządnie zrób mu masaż i się zajmij jego ptakiem. Daj a będzie zwrócone czy jakos tak.