Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratuuuuuuuunku

na pryszcza

Polecane posty

Gość ratuuuuuuuunku

Nie mam wiekszych problemow z cera ale czasem wyskoczy mia jakas bombka np. na policzku czy brodzie. Czym to szybko zasuszyc? Te sklepowe sztyfty nie pomagaja. Moze cos z apteki, ale co?

Gość wezwijcie lekarza
najpierw posmaruj pryszcz gorącą wodą ( zamocz patyczek w gorącej wodzie), pory wtedy się otworzą i wówczas możesz posmarowac to miejsce tribiotykiem (ok 2 zł). zejdzie b.szybko.

Gość DoopaBlada
Ludzie wy macie downa z tymi preparatami sklepowymi :O] Na pryszczulca pomaga punktowo spiryt kosmetyczny a nie jakieś pieroły .

Gość ratuuuuuuuunku
NIe moge spirytusu, mam zbyt wrazliwa skore sklonna do podraznien, alergii itp. RAz posmarowalam to skoncyzlo sie plama n pol policzka i kilkoma dniami spedzonymi w domu :/ A ten tormentiol to bez recepty mozna kupic?

Gość ratuuuuuuuunku
* trybiotyk

Gość wezwijcie lekarza
nie tormentiol tylko TRIBIOTYK. tak bez recepty. są w małej saszetce; ok 2 zł.

Gość wezwijcie lekarza
nie tormentiol tylko TRIBIOTIC. bez rexcepty; w łaej saszetce ok 2zł

Gość ratuuuuuuuunku
dzieki

Metronidazol za 3,66 , niby wydaje sie z przepisu lekarza , ale sprzedadzą Ci w kazdej aptece , odraqzu pomaga :)

Gość Kinia 15
Pomocy.... 2 dni temu zaczełam kuracje na trądzik mam mały ale chciałam mieć idealną cere bez zadnej skazy, bo w niedziele jade do wawy na castin do mango models.wczesniej uzywałam tylko zelu do mycia twarzy ziaji antybakteryjny na łojotok i trądzik kupiłam w aptece bardzo delikatny i nic wiecej. od 2 dni uzywam zelu loreal pure zone jest b. mocny szczypie strasznie ale widac ze skora sie zluszcza i jest b. gładka. potem zrobiłam sobie tonik z rumianku ( 10g w szlance wrzacej wody) i tym przemywam po kazdym umyciu twarzy tym zelem czuje jak moja skóra jest strasznie napięte. potem kłade na twarz jakąś maceczke najczęsciej albo z siemienia lnianego mielonego ( 2 łyzki do szlanki wrzacej wody) i nakladam na 20 min lub z drożdzy z mlekiem ale ta bardzo wyszusza. kupiłam sobie też cynk w tabletkach i skrzypovite biore po 1 dziennie, ale mam też trybiotyk kupiłam 10 saszetek i w pierwszy dzien posmarowałam ale zmyłam po jakies godz. a wczoraj zostawiłam na noc na twarzy posmarowałam całą bo miałam lekkie zaczerwienienia. obudziłam sie z całą czerwoną w plamki twarzą procz czola czolo zrobilo sie matowe zaraz po tym umylam twarz zelem juz nawet nie czolam jak szczypie tonikiem z rumianku i nalozylam maseczke z drżdzy oj pogorszylo. mialam w domu ALANTAN przecztalam ze jest dobry na podraznienia skory nalozylam i chodzilam z tym na twarzy ze 3 godz. troche pomogło teraz nałozyłam z siemienia lnianego maseczke jest delikatna moze pomoze. a jesli nie to zaraz po tym zmyje zelem tym ziaji jest delikatny i moze też troche pomoże jesli macie jakieś pomysly zeby do niedzieli znikły mi te czerwone plamki i kilka krostek to pomocy. Ps. srki za błędy śpieszyłam się.