Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajedddnaa

dziewczyny opalacie sie juz na solarium?

Polecane posty

Gość jajedddnaa

ja jestem po 4 wizytach po 10 minut w przeciągu około 3 tygodni...

Gość wcale nie taka ładna
pewnie ze tak...cała zime chodziłam...

Gość ja dzisiaj
ide pierwszy raz tej wiosny , troszke trzeba zainwestowac zeby cialko nabralo kolorku:)

Gość teraz ja się wypowiem
Ja też chodziłam przez całą zimę :) 2 razy w miesiącu po 15min

:) ja własnie zaczynam tzn kurację słońcem:) Zimą nie chcialo mi sie ,czasu nie bylo a i sóry nie było jak prezentowac pod tonami swetrów i kurtek. Zreszta mam skóre która szybciej opala sie latem gdy jest cieplo niz zmarznięta zimną. Kupuje karnecik i jak co roku w czasie wiosna lato zaczynam regularne opalanie

Gość koktaj muss
słoncem czy mzoe lampą ? :o

Gość wolnamewasamasunga
ja byłam już dwa razy i teraz będę chodzić cvhociaż raz w tygodniu żebym była lekko opalona bo chciała bym pokazać nogi bez żadnej krępacji a nie dwa białe słupki :D:D

też chodzę na solarium raz w tygodniu...zimą też chodziłam...teraz praktycznie chodze tylko podtrzymac opaleniznę...chociaz widzę że nie byłam 3 tygodnie i zbladłam...

Oj nie bądzmy takie dokladne;) Solarium słońce...dla mnie opalanie to opalania:) Zamykam oczka i mysle o przyjemnych plażach....Co za różnica ze leze na plastiku a nie na piasku:) Liczy sie efekt i dobry humor

własnie :)...ważne że cieplutko i ładna opalenizna :)

Gość Nie byłam i nie wybieram się
Szanuję swoją skórę i chronię ją przed promieniowaniem UV. Ona mi sie odwdzięcza i chroni mnie przed starzeniem :P

Ja tam wole dobrze wygladac niz chodzic blada i przejmowac sie starzeniem:) Od czego wkoncu mamy botox kremy itd:) Jak nie słońce to zycie cię postarzeje..:)

taaaa i nawet w wieku 70 lat nie będziesz miała zmarszczek :O...tylko co to kogo obchodzi jak ty będziesz wyglądac za 50 lat?..moze nawet nie dożyjesz :P...teraz jestem mloda i chcę ładnie wyglądac...a co będzie za 30 lat to będzie...

Gość Pan Depresja ma rację
Nie chcę Cię martwić, ale pierwsze zmarszczki zaczynają się pojawiać już w wieku 30 lat, a po solarium mogą nawet 5 lat wcześniej. Zresztą Wasza sprawa. Codziennie widzę takie stare-młode skwarki. Są przed 20, a wyglądają jakby się wybierały na emeryturę :classic_cool:

Gość olcia kolcia
dokładnie! jesli tylko nie robimy z siebie murzynek i nie przesadzamy to ok:), ja tez sie lubie opalac i dzsiaj sie chyba wybiore na solar:)

kto ma mieć zmarszczki ten będzie miał czy chodzi do solarium czy nie...ja chodzę już kilka lat (z przerwami)...i mam taką samą cere jak znajome które nie chodzą...i dużo z nich wygląda starzej ode mnie....ja jak jestem opalona wyglądam młidziej i ładniej....

Gość jajedddnaa
ja nigdy nie jestem przesadnie opalona,jak niektóre dziewczyny,blond włosy i usmażone ciało,okropnie to wygląda,ale delikatnie opalone ciałko prezentuje się lepiej anieżeli blade i...cellulit mniej widoczny...