Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gf

czy w tym wypadku jest możliwość że mogę być w ciąży? wejdź

Polecane posty

Gość gf

Witam, pewnie juz wiele razy czytaliscie taki topik ale proszę odpowiedzcie mi na moje wątpliwości gdyż miesiac temu odstawiłam Diane 35 którą brałam pół roku po odstawieniu jak zawsze okres dostalam regularnie w piątek, a w tym miesiącu okresu brak.... wiem, wiem podobno po odstawieniu tabletek wszystko musi sie unormowac i jest to normalne że miesiączka się spóźnia (w moim wypadku juz 6 dzien)jednak myśląc że na dniach dostane @ kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia i pozwoliłam by skonczył we mnie.. teraz wiem że popełniłam błąd bo teraz chyba nic nie jest wiadome co do dni płodnych i niepłodnych.. Jak myślicie jest możliwość że dojdzie do zapłodnienia?

Gość twiggy x
zrob test pozbedziesz sie stesu

Gość twiggy x
najlepiej jak zrobisz test na kafe nic sie nie dowiesz pozatym ze ciaza jest w wysoim stopniu mozlwa kup test i po sprawie

Gość wezwijcie lekarza
nie chcę straszyć, ale po pigułkach znacznie wzrasta możliwość ciąży mnogiej......

Gość twiggy x
o i teraz sie zacznie co wolno a czego niewolno i co wzasta a co spada po pigulkach.......bleeee takie sranie w banie nawet jesli zazywasz pixy to i tak zostajeten 1 procent zajscia

Gość skoro okres ci sie
spoznia to zrob test, juz ci wyjdzie

Gość gf
troche za wczesnie za test bo stosunek był w sobotę... :( :( zrobie w poniedziałek ... :(