Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co im wolno a co nie

czy Wasze koty mogą wszystko ?

Polecane posty

Gość co im wolno a co nie

Gość moje moga wszystko
a mam ich trójkę :) ale są naprawdę niekłopotliwe, mają swój domek-drapak, jedzą tylko ze swoich miseczek, grzecznie chodzą do kuwety, nie ma potrzeby zamykania przed nimi drzwi (oprócz wejściowych) :)

Gość podobno w m1
nie i dobrze o tym wiedzą. nie ma łażenia po stołach i szafach. w kuchni tylko zlew, na blat kocia łapa nie stanie. mądre bestie. kocham je oba. moje padalce.

Gość do autorkiiii
zartujesz??? na pewno nie spie z kotem jak to wiekszosc ludzi, nie rozumiem jak mozna zwierzeta wpuszczac do lozka:( a po tym jak zobaczyłam glisty u mojego kota to naprawde zastanawiam sie jak ludzie moga spac ze zwierzakami

Gość każdy krok niesie pokój
jeżeli zajmie krzesło np. przed komputerem to domownik przenosi krzesło z kotem w ciche miejsce, a sobie nowe (choć mama i siostra tego nie stosują) jak drapie meble - to na dwór niech se drzewo pomęczy tylko 2, bo nie chce mi się rozpisywać

Gość moje moga wszystko
twój kot ma robale, bo jego opiekunka ma w dupie dbanie o zdrowie kota :P koty się regularnie odrobacza i szczepi :P

Gość do autorkiiii
jkabys nie wiedzial glisty bardzo ciezko mozna wytepic i mimo odrobaczania glity sie moga pojawic...u mojego kota pojawily sie po kastracji.

Gość moje moga wszystko
zmień weta skoro ten do którego chodzisz noe może se poradzić z robalami kota :P

Gość do autorkiiii
glisty glistami ale nie kumam jak mozna spac w lozku ze zwierzetami???tylko brudasy tak robia:(