Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

czy wy tez zauwazyliscie ze faceci wola latwe kobiety?

Polecane posty

Gość zabeczkaaaaaa

zauwazylam to juz na przykladzie wielu par te ktore od razu rozlzoa nogi i dadza sobie wyjebac kazda mozliwa dziure jaka maja maja szczescie ba nawet odbija innej afceta zostana jego zona urodza mu dzieci a inne sa skazane na samotnosc

Gość marIena wytrych
gdzie to wyczytałas?

Gość granatix87
prawda!!!! taka szmata małoletnia 17 nastak odbiła mi faceta!!!!!!! w ataki właśnie sposób . on ma 24!!!

Gość zabeczkaaaaaa
nie wyczytalam tego zauwazylam to na przykladzie moich znajomych i innych jak te laski co wiedza ze facet zajety wpieprzaja sie odbija go i w dodatku jeszcze zostaja zonami to niesprawiedliwe:(

Gość asiaaaaaaa
zgadzam sie faceci teraz nie lubia sie strarax o kobiete biora to co nie tylko szybko nogi rozlozy ale da mu analnie polknie sperme zrobi gg i inne debilne rzeczy nie jest wazne ladna madra itd liczy sie teraz tylko dupa latwa w dodatku

A ja się nie zgadzam. Faceci lubią łatwe kobietki bo są leniwi, ale często nie czują do nich szacunku. Często traktują je niepoważnie i tylko do chodzenia, wolnego związku. Ogólnie większość mężczyzn bardziej szanuje kobietę o którą trzeba się starać, która od razu się z nim nie przespała. Odczuwają wtedy większą satysfakcję ze zdobyczy :P Szczególnie jeśli zwierzyna jest ładna :P

Gość verdana12
A ja pozwole sie zgodzic z autorka. Wszystkie moje znajome, ktore podczas studiow cnotkami raczej nie byly, sa mezatkami, a mezowie sa w nie wpatrzone nie zdajac sobie nawet sprawy, przez ilu facetow zostaly zaliczone. Te porzadne tyle szczescia nie mialy.

Gość m jhkhj
ja to tam mam to gdzies nie zamierzam sie szmacic

Bo facetów trzeba różnych mieć żeby przetestować, który ma najlepszy charakter

Gość sisilyyyy
dokladnie verdanie zgadzam sie tez to zauwazylam te ktore jebia sie jak suki maja najwieksze powodzenie a te porzadne to uznawane sa za cnotki niewydymki nienormalne zbyt religijne itd:O

no a po co chłopu cnotka niewydymka ? Potem loda to nie i inne przykrości. Co to znaczy zrobić gg?

Gość TO ZNOWU TA PROWOKATORKA
😴 😴 😴 😴

Gość ale zes odkryla......
z ksiezyca spadlas ????

Gość zabeczkaaaaaa
jaka prowokatorka?????? pisze co w idze gg to glebokie gardlo

Gość m jhkhj
ja mam tego dosc teraz jak widze jakies ostro umalowane dzieczyny itp to zaraz przychodzi mi na myśl "kurwy!" kiedys tak nie miałam a własciwie wtedy kiedy nie odkryłam kafeteri :O

Gość szokens
ale Wy macie problemy: P jak ktoś chce sie szmacić to sie szmaci jak nie to nie. zajmijcie sie lepiej swoimi sprawami a nie mezami jakichś bab, które miały ochote na seks :P

Gość widac ze wam żal
mi to zwisa co robią.😴

Gość T495553
Bzdury, autorko :o Ale fakt wolimy takie, ktore nie udają ksiezniczek, ktore trzeba zdobywac miesiacami. I takie, ktore za 10 razem zgodza sie na randke. Jednym slowem, niedostepnosci mowimy nie. Ale od niedostepnosci do "od razu rozlzoa nogi i dadza sobie wyj**ac kazda mozliwa dziure" droga daleka

Gość T495553
...Ani takich, ktore za 10 razem zgodza sie na randke...

Aha, dzięki za wyjaśnienie :) Jeśli panna nie lubi seksu, to dlaczego narzeka że samotna ? Koleżanka czy coś takiego nie wystarczy?

Gość zabeczkaaaaaa
tu nie chodzi o to czy lubi seks czy nie tylko o szybkie rozkladanie nog czytacze zrozumieniem prosze

Gość i to cie boli
pilnuj własnej dupy.😴

Gość zabeczkaaaaaa
jaka agresja wyzuluj ok:P

Gość zabeczkaaaaaa
wyluzuj mialo byc

Gość Sratatatatatatatatata
taaa,zebraly sie cnotki niewydymki i zaczynaja sie pluc i plakac jaki marny ich los;) a powiem tak,nawet najwiekszy moher takiej niedostepnej Madonny jak wy nie ruszy bo po co mu taka z ktora nigdy zadnej przyjemnosci seksualnej nie zazna? ja nie uwazam sie za jakas puszczalska itp ale gdy byl osobnik ktory mi sie podobal wizualnie i psychicznie i pociagal mnie to powiem szczerze,sex z taka osoba to czysta przyjemnosc;)moj partner to chrzescijanski demokrata a ja to liberalna satanistka hehe;) bardzo szybko doszlismy do tego i tamtego,na czwartej randce nie wytrzymal i zabawilismy sie oralnie;)a potem coraz to cos nowego;)a kochamy sie ponad zycie,tylko my siebie podniecamy,na wieki bedziemy razem.i jest nam razem zajebiscie,moj Ukochany twierdzi ze jestem zajebista w tych sprawach i strasznie mu sie to podoba,ze jestem zajebiscie sexowna,podniecajaca bardziej niz jaka kolwiek inna kiedy kolwiek;)bo nie jestem cnotka ale kobita ktora umie ubrac sie dla swojego partnera jak dziwka,zachowywac sie tak,dbac o siebie(malowac sie ladnie,farbowac-w moim przypadku na czern,kolczykowac-ponoc to jest bardzo sexowne i super bo mam tego sporo;)).nikt nie bedzie chcial cnotliwej dziewuszki,szarej myszki ktora chodzi zarosnieta,bez sexapilu,bez temperamentu...przykro mi,samo zycie;)