Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisska1990

POMOCY! Skóra mieszana swędzi liszaje nic mi nie pomaga!! czy mam atopową cerę??

Polecane posty

Gość monisska1990

Witam może komus z was uda mi się pomoc. NIe dosc ze mam cere mieszaną trądzikową to jeszcze wrazliwą, naczynkową, raczej nie powinnam sie opalac, ciegle mam na skórze takie krostki jak liszaj tylko ze to nie liszaj a drobne krostki, skóra swędzi szczypie bardzo często. Jedyny kosmetyk jaki mi odpowiada do makijarzu to Podkład Mineralny firmy RHEA, nie myje twarzy wodą tylko przemywam płynem micelarnym do cery suchej i mi w miare odpowiada. Czasami mam ochotę płakać jak patrze w lustro widzę zaczerwienioną twarz w plamach w malych krostkach no i czesto tez mi wychodza takie wielkie bolące. Zaczynam prac Diane 35 to na łojotok i wieksze krosty mi pomoze ale boje się o tą moją alergię.. czy to zapalenie atopowe??

Gość monisska1990
moze to jednak łojotokowe zapalenie skory bo w sumie to mam cere tłustą.. sama nie wiem.. pomozcie..

Spróbuj maści Sudocrem - krem antyseptyczny dla dzieci i dorosłych z problemami skórnymi. Można stosować go do pielęgnacji cery trądzikowej. Często go używam. Zasusza pięknie i łagodzi podrażnienia...

Gość monisska1990
dziękuje za odpowiedz, drogie nie jest wiec jutro postaram sobie kupic