Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkyWay666

Dentystka odwaliła fuszerę ???!!!

Polecane posty

Gość SkyWay666

Witam , chciałem spytać czy ktoś z Was miał podobny przypadek .Zapisałem się do stomatologa z racji naprawieniu paru ząbków , dzisiaj miałem pierwszą wizytę .Sprawa wyglądała tak że babka zrobiła mi niby 2 zęby ( tak mówiła ) ale widać przecież że zrobiła tylko jeden w dodatku niechlujnie to wygląda ! Powierciła i dała mi jakąś plombę leczniczą na rok , wszystko było by ok gdyby kolor zgadzał się z moim zębem .Patrzę do lustra i widać znaczącą różnicę kolorów co cholernie mnie denerwuje .Za cały zabieg zapłaciłem 200zł !? Nie wiem co jest ponieważ dentystka była z siebie bardzo zadowolona i powiedziała że jest super .Czy ta plomba z dnia na dzień zmieni kolor ? czy o co chodzi bo już sam nie wiem ?

Gość ejsido
no nie wiem.. moje plomby swiatloutwardzalne byly idealnie w kolorze zeba, nie mozna bylo odroznic gdzie sie zaczyna plomba, a gdzie konczy zab...

Gość SkyWay666
No niby jest wszystko ok ale w świetle dziennym widać dokładną różnicę między plombą a zębem.I zastanawia mnie czy jest to po prostu normalna sprawa każdej plomby leczniczej i po paru dniach zmieni się jej wygląd czy będę musiał przez rok chodzić z taką plamą na zębie ?