Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie otwierać linka

Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... - nie nabierajcie się!

Polecane posty

Gość Nie otwierać linka

Uważajcie dziewczyny na kogoś, kto odgrzebuje stare tematy i w każdym się wpisuje, zmieniając co chwilę nick i podaje linka najprawdopodobniej do wirusa! Tym razem występuje jako baskaa z takim tekstem: baskaa (bypeeryslepsy@gmail.com) Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Podbijajcie jak możecie, żeby przez tego idiotę czy też idiotkę nie złapał ktoś przez nieuwagę wirusa i czy jakiegoś trojana!

Gość hellllllllllllo
zwariować można :O

Gość Nie otwierać linka
Teraz gnój występuje jako: klaudynaa (bypeeryslepsy@gmail.com) Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Kuźwa, co za matoł! spycha swierze tematy i zapycha forum starociami, żeby tylko kogoś naciąć i wirusa mu sprzedać!

Gość hellllllllllllo
ale ma zacięcie, co? już dobre 3 godziny tu siedzi... a klaudynę to ja chyba znam :O

Gość Nie otwierać linka
Kuźwa, gdzie są moderatorki??? Nie mogą temu komuś IP zablokować???

Gość Nie otwierać linka
Normalnie schizofrenia galopująca! Albo to jakiś bot, który jest tak napisany, żeby odpowiadać na tematy na forach i rozsiewać wirusa. Ktoś nie będzie wiedział, kliknie i komputer szlag mu trafi!

Gość hellllllllllllo
ja już zgłaszałam to na śmietniku właśnie też się zastanawiam, gdzie moderatorki? no bo bez przesady, przez 3 godziny to chyba można zareagować

Gość hellllllllllllo
wkurwiłam się, idę spać. nawet nie ma co poczytać, same starocie

Gość Nie otwierać linka
Ewidentnie IP do zablokowania, bo przecież ten ktoś rozpierdziela forum! Kurczę, od 3 godzin ma zabawę i tematy coraz starsze, nawet sprzed 4 lat wyciąga...Masakra!

Gość Nie otwierać linka
Podbijam

DOSYĆ!!!!! Ona jest wszędzie!!! Pojebało się coś komuś-a moderatorki spią????????????????????

Gość upppppppppppp

Gość podała maila
Teraz ta menda weszła na topik kobiety, której córka umierała na białaczkę!!!!! jaką kanalią treba być,żeby wciskać reklamy na takim temacie.

Gość podała maila
Nieważne co to jest. Ważne,że panienka rozwaliła kafeterię a w dodatku żeruje na cudzym nieszczęściu. Reklama, łańcuszek, wirus - nieistotne.

Gość Nie otwierać linka
No i zdaje się, że to zaprogramowany przez kogoś bot wpisuje ten zasrany tekst o teście Dalajlamy i podaje linki. Wpisy są od wczoraj co minutę na różnych, bardzo starych topikach. Nie możliwością jest, żeby robiła to żywa osoba w czasie rzeczywistym - musiałaby siedzieć całą noc, od jakichś 10 - 11 godzin i non stop klikać. Teraz tekst jest skrócony i inny link podany: klaudynaaaa (obrotna@gmail.com) Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://sk9.pl/testosobowosci.html Że też żaden moderator nie może czegoś z tym zrobić... A jeśli w tych linkach jest jakiś koń trojański, to skutki mogą być odczuwane dużo później. Nie wchodźcie dziewczyny na żadną stronę proponującą ten test! I podbijajcie topik, żeby nikt się nie naciął i żeby ten bot, czy cholera wie co to jest, nie mógł zepchnąć tego tematu kilka stron dalej.

Gość Nie otwierać linka
Jeszcze na ten link uważajcie: baskaaaa (obrotna@gmail.com) Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tinyurl.com/testosobowosci

Gość Nie otwierać linka
Zdaje się, że troll szalał do godziny 5, bo potem nie ma wpisów co minutę. Ciekawe kiedy następny atak?

Gość tyutut
upup

Gość uuuuuuuuuuuuupuuuuuuuuuuuuuup

Gość kurdeeeee no faktycznie
ale to 100% jakis bot, niemozliwe zeby ktos siedzial non stop na kafe

Gość zablokować gnojowi IP
podbijam

Gość sruturututuru
a ja na to weszlam wczoraj wieczorem jak tylko sie pojawilo:( i co teraz?

Gość wezwijcie lekarza
23:15 [zgłoś do usunięcia] klaudynaa (bypeeryslepsy@gmail.com) Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin tym razem na ślubach i weselach

Gość wezwijcie lekarza
Temat: ZDJĘCIA ŚLUBNE W IKEA *****ZOBACZCIE***** w tym temacie