Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtkdtyr

niechciany prezent

Polecane posty

Gość wtkdtyr

Co byście zrobiły w takiej sytuacji? Znacie hasło do maila swojego chłopaka. Zbliżają się wasze urodziny. Wchodzicie na maila i zauważacie że zamówił na Allegro ciuch ktorego w zyciu nie włozycie!!! Kompletnie nie w waszym stylu!!!! Co robicie?? Mówicie mu szybko oczywiscie bardzo delikatnie bo jest jeszcze szansa na wycofanie się z tej transakcji ( dodam że rzecz nie była tania!!!) czy poprostu czekacie na to że dostaniecie coś nie chcianego i udajecie że się szczerze cieszycie???

Znam hasło do maila mojego męża, ale prędzej by mnie szlag trafił niż bym czytała jego wiadomości i transakcje :p

Gość jhgffgfd
chlopak ci kupil a ty jeszcze narzekasz, co za pustak

prezent przyjmij a później się niestety zniszczy w pralce albo czymś poplami, żeby nie było facetowi przykro, że nie nosisz ;)

Gość nytrka
nie jestem żadnym pustakiem!! poprostu głupio że chłopka wydał kasę niepotrzebnie!! I to jego mi żal bo ja mu zawsze powtarzam że nie potrzebuje żadnych prezentów !!! I uważam że lepiej gdyby za tą kasę kupił coś dla siebie niż wydał na coś czego nie założe!!

Gość wtkdtyr
a co do hasła to on też zna do mojego maila itd bo ja nie mam nic do ukrycia tak jak i on!!!

Gość jhgffgfd
no dobra ale dziewczyno nie rob juz problemu z tego nie wiem jakiegos. wez wyluzuj. bo tak sie zachowujesz jakbys co najmniej wykrywala zdrade albo nie wiem co jeszcze. uspokoj sie i zachowuj sie taktownie a nie jak rozkapryszona gowniara

Gość Wiolettka
A slyszalas kiedys o prywatnosci korespondencji??? Po kieszeniach tez mu grzebiesz? Wstyd!

Gość wtkdtyr
I gdyby była odwrotna sytuacja to bym np chciała żeby mi powiedział!!! Może by mi było na poczatku przykro ale jednak wolałabym kupić coś co mu się bedzie podobało a nie co się wrzuci na dno szafy!!

Potrzebujesz prezentów! Wbij to sobie do tej małej główki :P Mężczyźni kupują prezenty żebyś się czuła chciana i kochana. Jeżeli mu ciągle powtarzasz, że : nie chce.., nie potrzebuje..., albo: po co to komu? to i chłopak czuje się z tym źle.Masz się cieszyć jak małpka w zoo za każdym razem gdy coś od niego dostajesz! Nie pozwól żeby się czuł jakby Ci przynosił śmieci, a nie serce na dłoni :-o

Gość wtkdtyr
nikomu po kieszeniach nie grzebie!!!

Gość zzzzzzyyyyy
a nie szkoda Wam chłopaka ktory wydał kase na bezużyteczny prezent???

zzzzzzyyyyy nie liczy się co dostałaś, lecz chęć sprawienia Ci przyjemności.

Gość za wszystkie prezenty
dane szczerze ZAWSZe dziękuje się pięknie

Gość wtkdtyr
dzięki za wszystkie opinie!!! Wiem jedno że już nigdy nie bede wchodziła na jego maila mimo ze znam hasło!!!

Gość wtkdtyr
najgorzej bedzie chyba tylko wtedy gdy bedzie chcial zebym to zalozyla jak bedziemy gdzies wychodzili!!! No ale nic od czasu do czasu jakos sie przemoge!!! dzieki dziewczyny!!!

Gość tak to jest....
a coz takiego strasznego ci kupil. daj linka do strony, moze nie jest tak zle :)

Gość możesz powiedziedzieć że to
ciuch na Wasze wiecozory we dwoje :0 i zakąłdać to (cokolwiek to jest) gdy siedzicie w domu i będzie seksik :) Faceci kupują ciuchy kobietom głównie takie, na których widok (a raczej modelek w tych ciuchach - staje im) :) Więc możesz tak to rozegrać i nigdzie nie będziesz musiała w tym chodzić :) a i przyjemność możesz mieć :) bo facet będzie miał spełnienie fantazji :)

Gość wtkdtyr
chyba racja z tym ze im się podobaja rzeczy takie jak nosza te sexi modelki!!! Bo ja ubieram się raczej zwyczajnie tzn. jeansy t-shirt itd!!! A ta rzecz jest taka typowo w stylu Dody!!!

Gość wtkdtyr
a moze przyda sie od czasu do czasu taka odmiana!!! Nie ma tego złego.... Bardzo spodobała mi się ta ostatnia rada !!! To faktycznie genialny pomysł!!!

Gość zmiii25
po prostu powiedz mu że widziałaś co Ci kupił na urodziny i że jest nie w twoim stylu :P i żeby wydał tą kasę na coś fajniejszego na pewno się ucieszy że ma taką zapobiegawczą i zaradną dziewczynę

Gość dzadzudzi
daj linka do tej strony z rzecza albo jakas inna fote czegos podobnego. umieramy z ciekawosci :P

Gość może chłopak chce
żebys nosiła coś w takim stylu i dlatego Ci kupił. nie rób mu przykrości bo możesz nic nie dostawać.

Gość dawaj linka
to ocenimy

Gość dawaj linka
yhyyyyyyyym jasne a teraz prawdziwy :) po co mialby ci kupowac suknie balowa na urodziny?

Gość kierownik zakładu
zakładamy nowe konto i sprzedajemy na allegro takiego ciucha :D

no kurna sama bym takie wdzianko chciala ;) spoko - nie masz w tym wychodzic na ulice :P