Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiimiia

ból brzucha jak podczas okresu a jego brak ...

Polecane posty

Gość miiimiia

powinnam wczoraj dostać okres ale sie spoźnia - boli mnie brzuch jak podczas okresu i idąc do łazienki mam nadzieje ze dostałam już okres ale go nie mam :/ mam typoe objawy jak przed okresem tj. bole głowy przez 3 ostatnie dni, drażlia jestem, ból piersi....

Gość miiimiia
dodam ze zawsze mam barzo regulanie i jak sie cos zmienia to zawsze miałam o jeden góra dwa dni szybciej a teraz sie sopoźnia już o dzień

Gość No to witaj w klubie
Ja powinnam dostac okres wczoraj...i ani widu ani slychu:(Zaczynam sie bac...mam 7 letnia corke....ale nie planuje dzidzi narazie...moj maz to bylby przeszczesliwy ale ja...nie wiem...:(Jakiejs schizy dostaje..mialamw alsnie kawe pic ale pomyslalamz e mzoe lepiej nie...mialam pic czerwona herbate ale tez sie wstrzymalam:(

Gość miiimiia
ja mam 22 lata i jak dla mnie to by bylo za szybko :/ moj chłopak (25) wie ze sie martwie i sie cieszy bo chciałby już ale ja nie jestem gotowa... boje sie... nawt kupic test ciążowy nie mam odwagi :/

Gość jeden dzień to nic
jeden dzień to nie powód do paniki. A uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w dni płodne? Jak nie, to nie ma się co martwić, gorzej jak okres będzie się spóźniał o tydzień, wtedy zrób test ciążowy, żeby się nie stresować. o jeden dzień to się zawsze może spóźnić, po co się nakręcasz? nie myśl o tym, bo ze stresu bardziej go opóźnisz