Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaaa

Co najlepsze na przebarwienia posloneczne?

Polecane posty

Gość plamkaaa

Mam takie przebarwienia brazowe male plamki co moze to zlikwidowac? znacie jakies dobre kremy?

Gość gwiazdeczka 555
mam to samo, kupilam tamtego lata z vichy krem na przebarwienia za 170 zł. w aptece i bylo ok.Przebarwienia zrobily sie mniej widoczne.Ale teraz chodze na solarium i pojawiły się znów.....musze isc do dermatologa, bo na własną rękę niewiele można zdziałac.

Gość ja zawsze w okresie
jesienno-zimowym uzywam kremu Avene "Diacneal". Krem zawiera kwasy i przepieknie wyrownuje koloryt skory, ale pod warunkiem, ze uzywa sie go regularnie przez minimum miesiac, a najlepiej dluzej (dla lepszych efektow, ja co roku od 3 lat uzywam go tak z 3-4 miesiace) Mialam 3 razy robione peelingi iudermatologa kwasami owocowymi i uwazam to za wyrzucenie pieniedzy w bloto, ale niestety jeszcze wtedy nie znalam tego kremu. On kosztuje w granicach 40-50 zl. Niby na opakowaniu jest napisane, ze to krem do cery tradzikowej, ale ja takiej nigdy nie mialam i uzywalam i cera po nim jest naprawde rewelacyjna. Wolno go uzywac wylacznie na noc i nie w okresie wiosenno-letnim (bo zawiera kwasy, ktore moga przyczynic sie do powstania jeszcze wiekszych plamek) Naprawde polecam ten krem.