Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confuseddotcom

Kobiety, prosze, doradzcie mi co mam o tym myslec?

Polecane posty

Gość confuseddotcom

Zaczalem jakies 2 miesiace temu prace w nowej firmie. Poszlismy na impreze z ludzmi z pracy i poznalem dziewczyne z innego departamentu. Swietnie nam sie gadalo, jest starsza o 7 lat, ale trudno w to uwierzyc, bo wyglada bardzo mlodo. Na nastepny dzien mialem isc z nia i jej kolezanka na koncert, ale potem napisala mi, ze jest zmeczona i nigdzie nie idzie. Potem spotykalismy sie na wielu imprezach, wysylalismy sobie mile SMSy, ona pisala mi czesto gdzie bedzie i ja tam przewaznie przychodzilem. Czasem tez odwiedzala mnie w moim departamencie. Nigdy nie doszlo miedzy nami do wiekszego zblizenia, raz ja tylko pocalowalem, na dodatek ona to zainicjowala. Problem w tym, ze ona wysyla mi ciagle sprzeczne sygnaly. Raz sa to mile smsy, ale potem na imprezie potrafi bawic sie z kims innym. Umawiamy sie, a ona potem odwoluje, nie zawsze, ale wydaje mi sie, ze w ogole nie traktuje mnie powaznie i nie wiem jak to zmienic. Wiem, ze przespala sie z moim kolega z departamentu, ktorego potem olala i ktory byl na nia wsciekly z tego powodu (ale nie dziwie jej sie, bo to straszny podrywacz). Poza tym dowiedzialem sie, ze umawia sie z naszym szkoleniowcem. Wiem, ze mnie lubi, bo nawet ktos mi to powiedzial, moze mysli, ze jestem dla niej za mlody? Doradzcie, co zrobic, zeby ja zdobyc?

Gość wichłacz
z babami tak jest - są zmienne a my faceci nie znamy dnia ani godziny ....

Gość gwiazdeczka 555
Wydaje mi się, że ona tak się zachowuje, bo chce w Tobie wzbudzic zazdrosc. Ale moim zdaniem mimo to powinienes zainicjowac spotkanie i powiedziec jej, ze np. podoba Ci się i czy masz u niej szanse? z drugiej strony jej zachowanie wydaje mi sie troche dziwne, ale sprobuj z nia porozmawiac. Powodzenia!

Gość urennica
może chce żebys o nią walczył a jednocześnie krępuje ją młodszy wiek może jest poprostu nimfomanką, ja mam w pracy z takimi do czynienia.Umawiają się i bzykają z każdym w pracy i w dodatku niektórzy się w takiej zakochali.

Gość confuseddotcom
Nimfomanka to chyba nie jest, bo przeciez ze mna tez moglaby sie przespac jakby byla. Mysle, ze ona wie, ze bardzo mi sie podoba, bo zawsze jej to okazuje i pisze jej bardzo mile smsy, nie wiem teraz jak ona sie spotyka z tym szkoleniowcem to czy powinienem im sie wpychac czy moze odpuscic? :(

Może tylko się tobą bawi, albo ty nie wysyłasz żadnych konkretnych sygnałówi jest skołowana. Zrób jakiś krok, to się przekonasz