Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina. 24

Proszę o pomoc!!

Polecane posty

Gość Paulina. 24

Okres spóźnia mi się już piąty dzień. Współżyjemy z mężem regularnie ale zawsze, podkreślam ZAWSZE używamy prezerwatywy plus stosunek przerywany, i nigdy nie zdarzyło się żeby ona chociażby pękła, a sperma zawsze pozostaje w środku niej. Czy mimo to możliwe ze jestem w ciąży? błagam kogoś o odpowiedz bo jestem przerażona i strasznie boje się iść po test :( słyszałam że podobno żeby doszło do zapłodnienia nie konieczny jest pełny wytrysk?

Gość *Hmm...
Sądze że to dziwny przypadek ale jesteś w ciąży:(

Gość MASZ MEZA TO CHYBA JESTES
DOROSLA wiec wiesz ze sie robi test a nie pyta ludzi... Fakt dziwny przypadek ;/

Gość Paulina. 24
chodzi mi tylko o to czy jest to możliwe? czy ktoś się zna na tym? zresztą po co jest kafeteria jak nie od zadawania pytań, ??? czy okres może się opóźnić np. ze stresu?

Jeśli prezerwatywa nie była założona od początku stosunku to ryzyko jest.Zrób test bo zwariujesz.

Gość laurkaaaaaaaaaa
Jasne ze tak..stres, zmiana klmatu,antybioty powoduja opoznianie sie okresu..nie panikuj..ja tez juz pwoinanm dostac i czekam tylko:-)

Gość Paulina. 24
noctura tak myślisz? kurde a jakby co to już wykaże? 5dni po planowanym okresie?

Gość laurkaaaaaaaaaa
Nie wykaze bo nie jestes w ciazy..wez dziewczyno wieczorem relaksujaca kapiel i sie odpręż:-).Ja zawsze wiosna mam opoznione okresy nawet o miesiac i co ?..nie panikuje..A Ty sie niepotrzebnie wkrecasz:-)

Tak.Test jest wiarygodny od dnia planowanej miesiączki.Ja wolę najgorszą prawdę od niewiedzy.

Po co się zadręczać,jak nie jesteś w ciąży to będziesz mieć spokojną głowę, a tak dodatkowo się stresujesz, co jeszcze opóźnia okres.

Gość Paulina. 24
laurkaaaaa bardzo ci dziękuję, naprawdę :) noctura ja też wolę prawdę ale bardzo się boje, słyszałam ze do zapłodnienia potrzebny jest pełny wytrysk a nie sam preejakulant który nawet nie wiadomo czy zawiera w pełni sprawne do zapłodnienia plemniki.Bardzo dziewczyny dziękuję, mam nadzieję ze to tylko stres i zmiana pogody.

3mam więc kciuki.Co do preejekulatu to sprawa wygląda tak,że może zawierać plemniki.Gdyby tak nie było to stosunek przerywany byłby idealną metodą antykoncepcyjną, a wiadomo jak jest w rzeczywistości.Pozdrawiam.

Gość Paulina. 24
dzięki, jeszcze tylko jedno, jak kupię dzis to muszę czekac do rana z zrobieniem go? czy mogę dzis?

Najlepiej rano, wtedy jest największe stężenie hormonu i będzie na 100% wiarygodny.powodzenia:)

Gość Paulina. 24
DZIĘKUJĘ!!!!!

Gość laurkaaaaaaaaaa
Moim zdaniem idz na specer ale nie koniecznie do apteki;-) wieczorkiem relaksujaca kapiel i dobry sex..po co sie zadreczac? Zycie jest za krótkie na takie stany..a co do testu to mozesz zrobic i zaraz..a wynik znam negatywny!! W płynie faceta jest bardzo mala ilosc plenmnikow , zreszta nie tak łatwo zajsc w ciaze:-).miłego dnia

Gość Paulina. 24
laurkkkaaaaa twoje słowa są jak balsam, ale i tak mnie ten test nie minie.... ludzie, zawsze myślałam ze gumka+stosunek przerywany są dobrym zabezpieczeniem.... wracam do Yasminelle jak tylko dostanę okres i już nie dam się przekonać ginekologowi do odstawienia:(.... DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE KOBIETKI SERIO!!! POZDRAWIAM I CAŁUJE!!

Gość Paulina. 24
wynik negatywny, wypiłam dwie polopiryny i wzięłam gorącą kąpiel-dostałam okres! DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA WSPARCIE KTÓRE TAK BARDZO BYŁO POTRZEBNE!!! :););)