Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyaaaaaaaaaaaaaaaaa

PETTING HELP

Polecane posty

uprawialam z chlopakiem petting.Bylismy w ubraniach ale on robil mi tzw palcowke.Ja jemu nigdzie nie wkladalam rąk.Boje sie ze np wlozylam reke do jego kieszeni albo on wlozyl sobie reke do keiszeni(bo za spodnie nie wkladal) i przeniosl troche tego plynu do mnie(bo wytryskku nie bylo) boje sie bardzo a okres mi sie spoznia..:(

Gość ile ty masz
lat dziecko?

17

Gość sessex
jesteś w ciąży, gratuluje. będą bliźniaki.

no ale czemu nikt nie moze powaznie na to odpowiedziec:( dlaczego:( prosze powiedzcie dlaczego:(??

Gość skoro
doroslas do tego zeby sie zabawiac z chlopakiem to powinnas wiedziec przy jakich okolicznosciach zachodzi sie w ciaze. powiem ci jeszcze ze jak polozysz sie na niego w ciuchach i sie poruszasz to juz na 100% bedziesz w ciazy

ale czemu Twoim zdaniem to jest glupie pytanie:(? dla mnei nie jest glupie:( jakiekolwiek by ono nie bylo prosze o naprawde fachową odpowiedz:( a nie o kpine..:(

Gość pani Doktor ginekolog
hej napewno nie jesteś w ciązy. zeby doszło do zaplodnienia musiałby Twój partner miec wytrysk ale \"w Tobie\"..tak się nie stało wiec niemożliwe jest zebyś była w ciązy pozdrawiam

Gość to chyba jest logiczne że
głupie pytanie, głupie odpowiedzi.

Gość neutralna kobieta
jesli ma byc juz fachowa porada to nie tylko wytrysk w tobie moze doprowadzic do zapłodnienia. jak on by wsadził penis to jest możliwośc zajścia bo w tym czasie pomimo braku wytrysku mogas uwolnić się plemiki

czyli niepotrzebnie tylko sie stresuje :( ale juz tak mamo z tego co zauwazylam :(

buahhaha..a moze jednak jeszcze mniej niz17? nie wiem wycofali wychowanie seksualne w szkolach czy co? .. matko jak mozna byc tak niedouczonym i brac sie za petting..sex itp..

rzeczywiscie strasznie smieszne

Gość ktosktowieocb
Nie ma co się nabijać z dziewczyn, które uroiły sobie ciąze mimo iż stosunku nie było. Psychika ludzka ma ogramną siłe i to własnie ona w tym przypadku nas zapładnia

no i to jeszcze przez kieszen od spodni..dziewczynko najpierw kup sobie ksiazke i sie doucz...jak sie w ciaze zachodzi;..i dorosnij a potem bierz sie za takie czynności z chłopakiem

Gość ktosktowieocb
Imili napisalam jej cos-nie musisz dopowiadac :) wiesz ze takie wasze gadania doprowadzaja te mlode dziewczyny do tych wszystkich urojonych ciąż??to nie taka prosta sprawa wiec zamiast krytykwoac zamknijcie buzie na klodki niech wypowiadaja sie osoby ktore pisza normalne komenatrze.A co do Twojego postu to wszystko mozna sobie wmowic nie masz sie czego bac

tylko ze jak beda takie osoby jak Ty co bronia takich jak autorka..to dalej bedzie zacofanie..i dlaje dzieci beda mialy dzieci..bo przeciez zawsze znajdzie sie ktos kto je obroni

Gość ktosktowieocb
nie bronie jej wcale !! mysle poprostu ze juz ma nauczke i tyle wiem bo sama tak mialam ze schizowalam przez rozne rzeczy pozniej mialam nauczke i bylo juz zupelnie inaczej