Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgxhng

Obdziłam się z ręką w nocniku

Polecane posty

Gość hgxhng

Jestem załamana. nie wiem już co robić. Studiuję sobie, ot, jakby nigdy nic. Niedawno poznałam chłopaka, zaczęliśmy się spotykać a ja kompetniue straciłam poczucie czasu. jakieś kino, restauracje, spacery, szmery, bajery. dziś się ocknęłam. Z kolokwium na karku, niepodbitą legitką na której jeżdże już chyba 2 tyg. po czasie, terminem oddania prac, który minął, blada skóra, podkrażonymi oczami, 8 zeta w kieszeni (a wszystko mi się już "pokończyło") :O:O:O Zaryczałam się. Przepłakałam popołudnie a teraz latam jak ten kot z pęcherzem i nie mogę się pozbierać. Zawaliłam tyle spraw:(:( Nigdy nie miałam aż tak z facetem. Trzeci związek. Zawsze potrafiłam sobie wsyztsko poukładać a teraz? Zajął tę przestrzeń, która jest zarezerwowana dla mnie samej. Czuję się wynicowana. Co robić? :(

Gość hgxhng
Kurde, racja :O No ale fakt faktem, ze przejebałam sobie ostro. Czy ktoś mnie pocieszy? :(:(:( "Dodajta" otuchy:o

Gość hgxhng
Narazie nie mam materiałów. Coś czuję, zę to przeklete przesilenie wiosenne tak na mnie działa. A moze ja się po prostu...zakochałam? Musze znów zacząć spać 4h dziennie. Moze wtedy z wszystkim zdążę:O Wiem,z e starałas się pocieszyć. dzięki👄

Gość liliankaaaaaaaaaaa
a napięcia przedmiesiączkowego nie masz:P

Gość hgxhng
Nie, wczoraj miałam owulację. A to ma jakiś związek? Wiem, ze jestem głupia :o

Spoko, ja tak zawsze mialam nawet bez faceta, ale nigdy sie specjalnie nie przejmowalam :)

Gość Pan Głodomir
Jestem głodny! A co to, nie potrafisz się wziąć za siebie? Za rączkę cię trzeba prowadzić??? To ile ty masz lat, że nie potrafisz się sobą zająć? Ty na studia chodzisz? Do zerówki się cofnij... tam ci pani wskaże porę spania lub śniadania :o Ty zamiast szukać dziury w całym rusz dupę i poszukaj jakichś tematów do pracy!

Gość liliankaaaaaaaaaaa
Ma :D i to jeszcze jaki Ja zawsze ryczę i mam wszystkiego dość Zyc mi sie odechciewa :O

Gość annanika
o, dzięki za przypomnienie odnośnie legitki ;) musze się chyba pofatygowac do dziekanatu.

Gość hgxhng
:( Dzięki:D Rozkleiłam się kompletnie. Nie dosć, ze zeńskie hormony płciowe we mnie szaleją, to jeszczce ta dopamina- mały boży neuroprzekaźnik:o Pan Głodomir--> :o Dobra, już się za siebie biorę. Raz dwa. I zajmuję sobą. Hmm liliankaaaaaaaaaaa--> ale owulacja taka jest?> Bo PMS to mam, ale przed miesiączką. A do niej jeszczce ze 2 tygodnie:O