Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o przesyłkę

pytanie o przesyłkę - dotarła niepełna do adresata

Polecane posty

Gość pytanie o przesyłkę

Witam Czy komuś z Was zdarzyła się taka sytuacja - otóż wysłałam 2 sztuki perfum w kopercie bąbelkowej (dodatkowo przykleiłam taśmą klejącą) poleconym priorytetem, i dostałam telefon że dotarły tylko jedne perfumy. Czy jest możliwość aby na poczcie ktoś wziął jedne perfumy i koperta prawdopodobnie dalej była bez śladów otwierania?? Prawdopodobnie, bo przesyłki nie odebrał właściciel, tylko inny domownik, który ją otworzył - ale jak twierdzi właściciel na pewno ta inna osoba nie wzięła perfum,i potwierdziła, że paczka była mocno zaklejona. Co w takim przypadku powinnam zrobić, czy jakies reklamacje na pocztę? Czy na allegro??

Gość jak nie
jak nie ubezpieczyłeś to chyba nic, nie udowodnisz

Gość Kiedys wyslalam
babci do Gdanska prezenty po wycieczce z Londynu - jakies duperele, czekoladki, pocztoweczki i tak dalej. I co? i sie okazalo, ze - choc list byl polecony, pozalepiany, zabombelkowany - do babci dotarly tylko papiery: list i pocztoweczki, a czekoladki (takie ladne, plaskie, z widoczkami zabytkow na papierkach) zostaly przez kogos na poczcie - ukradzione. Zycze tej osobie, ktora je zezarla - najnormalniej w swiecie - sraczki.