Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandalene

Przesilenie wiosenne a cykl

Polecane posty

Gość mandalene

Witam serdecznie :) Czy przesilenie wiosenne jakoś na cykl? W tym miesiącu obserwuję dziwne zmiany śluzu, jest go więcej... Dodatkowo to już 26 dzień cyklu, a objawów nadchodzącej miesiączki żadnych nie ma. Jestem alergiczką, biorę Zyrtec od ponad tygodnia, od jakiegoś czasu kiepsko się czuję, co powtarza się co roku przy pyleniu. Martwi mnie tylko "rozregulowany" cykl. Zwykle trwa 29 - 36 dni, a objawy zaczynają się tydzień przed. Tak więc - czy przesilenie wiosenne i silna alergia mają wpływ na cykl? Dodam, że jestem dziewicą, a podczas pettingu jestem uważna.

Gość qwmmem
?dsss

Gość laurkaaaaaaaaa
Spokojnie przesilenie, zmiany klmatu i własnie leki odczulajace tak moga rozregulowac cykl..Zakup priobriotyk zeby zniwelowac reakcje zyreku na Twoj organizm..to silny lek:-)

Gość OlaMina
Moim zdaniem przesilenie ma wpływ na cykl bo to chodzi o hormony i inne problemy z tym związane jakoś trzeba przeżyć to wiosenne przesilenie znalazłem wirtualny poradnik jak przeżyć marzec może pomoże http://fitness.wp.pl/zdrowie/wirtualny-poradnik/art984,jak-przezyc-marzec.html

Gość millinn
Mnie 2 lata z rzędu mniej-więcej o tej porze roku spóźniał sie okres nawet o 10 dni. W tym roku jestem w ciąży,wiec nie wiem jakby było :)