Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona całkowicie

małe pytanko ws. tuszowania rzęs

Polecane posty

Gość zielona całkowicie

Czy można je tuszować w ten sposób, tzn. pomalować tylko górne rzęsy od dołu? Mam na myśli od strony gałki ocznej, a nie z góry od brwi. Z góry dzięki za odpowiedź :)

???a ja zawsze od dołu maluję i nie wiem jak można inaczej:):D jedziesz szczoteczką i robisz zygzaki by ci sie rozdzieliły

Gość zielona całkowicie
Dzięki :) Mam nadzieję, że dobrze mnie zrozumiałaś bo nie wiem czy się precyzyjnie wyraziłam :)

nie wiem:D po prostu od dołu jedzie się , nie wiem jak z góry można pomalować

Gość zielona całkowicie
Czyli jak malować rzęsy to wytrzeszczyć gały i dopiero wtedy tuszować? Nie ma potrzeby patrzeć w dół i wtedy malować je od góry?

Gość zielona całkowicie
Dzięki, zawsze myślałam że z góry też trzeba. Jedna znajoma przynajmniej tak twierdzi :)

Gość nigdy nie widziałam
żeby ktoś malował od góry :D

Gość ja w ogole nie pije alkoholu
no z gory to juz ewenitlanie moze lekko maznac ale zdeby cale rzesy tak malowac to tez nigdy nie widzialam,i mysle,ze nawet nie bylabym w stanie tego zrobi.c

Gość gbdfbdf
Kiedyś czytałam że maluje się i od góry i od dołu. Kiedy to powiedziałam mamie, wyśmiała ten pomysł mówiąc że taki malunek będzie np bardziej podatny na zmycie deszczem. Ja tam nie wiem czy byłaby różnica ale już nie maluję od góry i od dołu (przez krótki czas tak robiłam) a tylko od dołu i jest dobrze i naturalnie.

Gość a jak zrobić
A jak malujecie rzęsy żeby się nie skleiły??? Ja staram się "wbić" tą szczoteczkę między rzęsy i ciągne zygzakiem Ale i tak często mi się sklejają !!! Juz nie wiem jak to zrobić żeby łądnie wyszło!!!