Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca mamuśkaaa

wczasy nad morzem, pytanie

Polecane posty

planujemy wyjechac w maju nad morze, wiem ze wtedy ceny sa duzo nizsze ale mam pytanie. Czy mozna robic tak, ze wynajmiemy pokoj 2 osobowy a jest nas 4? Ja z mezem, 4 letnia corka i niemowle?? Corka spala by z nami a malego do kojca?? I jesli jest taka mozliwosc to czy za dzieci tez sie placi mimo ze pokoj 2 osobowy??? Kto sie orientuje?

Gość ejsido
roznie jest. czasami placisz za kazdego (nawet malego) czlowieka, czasami za dzici placisz polowe, czasami do pewnego wieku dzieckiaki sa za darmo. dzwon i dowiaduj sie w konkretnych miejscach.

Z tego co wiem to za takie male dzieci nie placi sie w hotelach,ale najlepiej by bylo gdybys zadzwonila tam gdzie sie wybieracie i dowiedziala sie dokladnie bo pewnie kazdy hotel/osrodek wypoczynkowy ma jakies swoje przepisy.Pozdrawiam.

Tam gdzie my jedziemy z 7 msc dzieckiem powiedzieli że tak małych dzieci nie liczą. Liczą od roku 50% niby za wodę i wyżywienie (które mamy w cenie). Najlepiej zadzwoń i zapytaj, podejrzewam że % wszędzie liczą ale zależy od jakiego wieku

Gość ja jadę
nad morze w czerwcu za córkę (3 latka) płacę tylko 20 zł na dzień za wyżywienie, nocleg gratis

Gość ja jadę
a pokój mamy 2 osobowy bo mała będzie spać z nami

acha, czyli ze mozna tak... a moze podasz mi namiary?