Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARTYSTYK

BRATNIE DUSZE CZY ISTNIEJA??

Polecane posty

Gość ARTYSTYK

jestem mezatka od 10 lat uklada nam sie roznie raz lepiej raz gorzej jak to w zwiazku,od roku mam ,,znajomego,, choc slowo znajomy wydaje mi sie plytkie w odniesieniu do tej osoby on ma zone , chodzi o to ze czasem rozmawiamy ze soba i czuje ze jest mi bardzo bliski jak bratnia dusza nigdy czegos takiego nie czulam powiem tylko ze nie pociaga mnie jako mezczyzna -ale mysle o nim wiem ze on mysli o mnie czy cos takiego jak bratnie dusze istnieje ?? powiem jeszcze ze opcja zdrady nie wchodzi w gre oboje jestesmy religijni on bardziej (nie jestesmy mocherami nawet katolikami ale mniejsza o to) wiem ze swoja osoba skupiam jego uwage na sobie i wiem ze on moze z tego powodu sie obwiniac dziwnie sie czuje co myslicie

Gość ARTYSTYK
najlatwiej w jednym slowie a ja mam metlik w glowie i moze ktos ma podobnie i chce pogadac albo dac jakas rade -bardzo prosze

Gość ARTYSTYK
:-(

Gość ARTYSTYK
jak czytam takie wypowiedzi o K lub D to mi slabo nie rozumiem co to daje osobie piszacej takie sformułowania- satysfakcje? gratuluje

Gość noooooooooojestem
i co teraz?????

Gość ale co ze co

Gość ARTYSTYK
ale niby dlaczego jestem kurwa?????

Gość ARTYSTYK
??

Gość
po co z nim gadasz? :p ja uważam, że czujesz do niego lekką miętę i nie powinnaś się zbyt zbliżać (no chyba, że nie zależy Ci na małżeństwie)

Gość noooooooooojestem
braciszkqu

Gość ARTYSTYK
wiem ze w kontekscie w jakim jest odebrany moj topik zabrzmi to banalnie ale ja sie ucze od niego i to na temty religijne on sporo wie mnie to interesuje z mezem nie moge o tym porozmawiac bo jest osoba nie wierzącą opowiadal mi o sobie i o bardziej osobistych sprawach tez i ja mam to co on bardzo go lubie jednak wyczuwam niebezpieczenstwo w koncu jest mezczyzna ja kobieta i takie spoufalenie, ale nie moge sie powstrzymac czy to cos zlego?

Gość noooooooooojestem
okropnie złego - za kare zjesz kupę

Gość ARTYSTYK
jedynym,, zlem,,,-wydaje mi sie to ze wiem ze on rozmawia ze mna bo chce moze nawet bardzo ale wbrew swoim zasadom tzn. on ogolnie nie ma kontaktow jakis takich blizszych z kobietami bo uwaza ze nie jest to potrzebne, wlasciwie i chodzi mi jedynie o niego o jego odczucia

Gość
zresztą - sama wiesz najlepiej w jakich kategoriach odbierasz tę przyjaźń, jakie masz odczucia... czy mąż go zna? a Ty jego żonę?

Gość ARTYSTYK
maz go poznal ale nie zna ja zone tez poznalam ale raczej nie znam

Gość ARTYSTYK
:-(

Gość ARTYSTYK
up-