Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalka

i co mam o tym myslec?

Polecane posty

Gość lalalalka

gadalam dzis rano z chlopakiem z ktorym krece na gg i chcial zebym go odwiedzila ale mu odmowilam bo sie za dlugo nie widzielismy(od poczatku lutego;/) wiec sie umowilismy na wieczor.Powiedziala ze zrobi mi niespodzianke:) A wieczorem mi pisze ze nie powie co to za niespodzianka i zebym wziela jakies drobne zeby mu nie braklo (wkur*** mnie tym doszczetnie), wiec zagrozilam ze sie z nim nie spotkam i mi napisal ze pojedziemy gdzies posiedziec pogadac itp. a ja jako osoba niezbyt zamozna chcialam zmienic te plany .. i nasza dalsza rozmowa to byla glownie klotnia ze jesli ma mi łaske robic to nie chce mu glowy zawracac bo zazartowal ze sie umowil z kolegami juz skoro ja nie chce z nim i koncowka naszej rozmowy wyglądala tak: xxx 19:25:57 zartowalem z tymi kolegami Ja 19:26:55 ja mam wrazenie ze wszystko co mowisz to jeden żart xxx 19:27:22 tylko z kolegami 19:27:38 no bo sie nastawilem ze lecimy robimy to i to 19:27:46 a spacerek mozna by bylo dorzucic Ja 19:27:57 ale TY mi specjalnie przykrosc robisz Ja 19:32:02 nie przeszkadzam Ci 19:32:04 papa xxx 19:36:57 nie bylo mnie chwilke :* Ja 19:38:44 no ok juz Ci nie bede glowy zawracac xxx 19:38:53 mozemy leciec 19:38:55 jak chcesz Ja 19:40:04 jezeli masz mi robic łaske ze sie ze mna zobaczysz to nie chce xxx 19:40:18 ja sie bardzo chetnie chce z Toba zobaczyc Ja 19:44:24 jak chcesz 19:50:52 jestes? i nie odpisal nic bo poszedl z gg, po mnie tez nie przyjechal, to mu napisalam w nerwach na gg "ze dziekuje ze bezbolesne i szybkie zakonczenie naszej znajomosci ZEGNAM!!!" (bo juz mu wiele razy powtarzalam ze skoro nasze spotkania tak rzadko dochodza do skutku to moze dajmy sobie spokoj- chociaz wglebi serca tego nie chcialam)

ja po takiej znajomocci wrecz identycznej jak twoja bylam z takich chlopakiem w zwiazku ..bylo super przez 2 miesiace po czym mnie olal i rzucil.. wiec zasnanow si edziewczno czy tego chcesz wiecznie si enapraszac a on to zlewa??

Gość lalalalka
ale on od lutego mnie zapraszal tu i tam i chcial sie koniecznie ze mna zobaczyc a ja mu od tamtego czasu odmawialam i wymyslalam rozne rzeczy (a tak na serio to nie mialam kasy albo musialam dzieci siostrze pilnowac) :( wiec nie wiem mczemu nie przyjechal, moze sie obrazil albo mu cos wypadlo..albo chce mnie sprawdzic:(

Gość myślenie boli co
o ja pierdole jakie gimnazjalne rozkminy..

Gość Butnowifound
i on dziwny i Ty Ty go zniechecasz i robisz jakies wyrzuty pisane ze ZDECYDOWANĄ przesadą, a jemu srednio zalezy. a wlasciwie zalezy wtedy, jak ma ochote Cie zobaczyc i tyle heh

Gość lalalalka
ale ja Go kooch... :(

Gość Butnowifound
to rób se co chcesz nikt się nie uczy na cudzych błędach, tylko na swoich you buisness, your choice

miałem podobne spzreczki i wierz mi autorko nic tak faceta nie drażni jak obojętne "jak chcesz" chociaż wina lezy po jego stronie... aj miałem podobne dyskusje tylko zee mi tak cholernie na spotkaniach zalezalo że nawet jak sie poksyksaliśmy to zawsze pzreprosilem i doprowadziłem ze spotkanai się odbywały...