Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilenpytaniemam

Pytanie do kobitek które kupują w HM!!!! pilne!!!

Polecane posty

Gość pilenpytaniemam

Gość pilenpytaniemam
uppp

Gość oj byłam tam dzisiaj
takich nie widziałam, a poza tym tam sa same szmaty :o nic bym nie kupiła :o

Gość pilenpytaniemam
ja mam kilka ubran z h&m i nie narzekam... no może jak kupowałaś te najtansze to sie nie dziw, ze szmaty

Gość pilenpytaniemam
ja tez bardzo lubie lumpeks i gdybym spotkała tam takie buty to bym odrazu brała, ale niestety nigdzie nie mogę takich dostac (i nie mówię tu tylko o lumpeksach)

Gość pilenpytaniemam
....pomawiacz..... a Ty się akurat na tym znasz ;/ sorry, ale zdanie faceta w kwestii mody nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia

Napisałem, że to moje subiektywne zdanie. Innym moze się podobać. ale chyba powinno Ci zależeć na ocenie faceta, ponieważ to przewaznie dla facetów kobiety się stroją w niewygodne buty.

Gość sfgsgsfg
Pani Senzor- H&M to rzaczej pakistan

Pozatym te buty sa z tworzywa sztucznego - będa Ci śmierdziały nogi. Na pięcie u góry się zakrzywiają - beda Ci obcierać pietę. Kolor maja nierówno rozłozony i wygląda to tandetnie, na plastik. Jednym słowem tandeta. Lepiej uzbieraj więcej pieniedzy i kup porządne skórzane buty.

Gość pilenpytaniemam
....pomawiacz..... wow :O nie wiedziałam, że facet może mieć takie pojęcie o modzie ;P zaimponowałeś mi :D a jesli chodzi o buty - te mnie się podobają choć masz rację - może i są tandetne pod względem jakości, ale kobiety raczej rzadko zwracają na to uwagę, dla większości jest to sprawa drugorzedna ;) A na skórzane mam, jednak nie moge znalezc takich, które by mi sie podobały, niestety

Gość pilenpytaniemam
ta emotikona po `wow` miała być raczej z tych z gg `: O` a nie skrzywienie

Gość ja czesto tak tak
Ja czezsto kupuje w hm bo mnie stac kupowac tam poprostu:O jakbym miala wiecej kasy to bym szukala wykwintniejszysz sklepow:D Niestety jest jak jest i trzeba sobie radzic, zawsze da sie cos tam wybrac zeby za bardzo festyniarsko nie bylo:)

Gość pilenpytaniemam
ja czesto tak tak 🖐️ ja tez mam sporo ciuchów z h&m. po prostu może jeszcze jestem w takim wieku, ze raczej czescie kupuje to, co mi sie podoba, nie patrzac na jakosc