Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wyglądają wasi

Dziewczyny jak wyglądają wasi............opiszcie!!!

Polecane posty

Gość OLLLCCIIIAAAKK
cholerny świst ja mam 170 i waże 47kg:) ale od zawsze podobali mi się wysportowani męscy faceci, a nie chuderlaki z zapadniętą klatą :) mój też ćwiczy na siłowni:) ma bardzo zadbane ciałko. Facet powinien być męski, tak jak kobieta powinna byc kobieca, delikatna.

cholerny świst...tacy są najfajniejsi, nie wyobrażam sobie ze mialabym sie przytulic do takiego chudzielca, wrrr:P musi miec ładnie wyrzezbiona sylwetke, ładny brzuszek, klatke i wogole:) mmmm juz sie rozmarzyłam, no moj jest dla mnie naprawde idealny:D cudo:)

Gość cholerny świst
OLCIA zgadzadzam się z Tobą.... aha... to dla panów którzy to czutają.... męski- nie znaczy sypiący wulgaryzmami i agresywny- niecierpię facetów którz mają klatę jak szczór czoło:?

Najważniejsze, że umie mnie podnieść;P Przetestowane;) Sama mam 170 i ważę 46 kilo, dlatego nie wyobrażam sobie grubego faceta. Podobają mi się właśnie tacy szczupli;)

Gość cholerny świst
wklejam jeszcze jedną fotkę znajomego tylko... nikt o tym nic nie wie oczywi ście:)

Gość OLLLCCIIIAAAKK
cholerny świst ten z linku do NK, dla mnie jest idealny, proporcje ma boskie

Gość OLLLCCIIIAAAKK
Królowa_potępionych20 ten z twojego linku tez zajebisty

Gość OLLLCCIIIAAAKK
lidiena ale nam sie grubasy tez nie podobają gdzie ty tu widzisz żebyśmy spaślaków wychwalali:) my mówimy o chłopakach bardzo męskich z wyćwiczonymi mięśniami, którzy wyglądają w 100 jak samiec a nie jak ciota:)

Gość cholerny świst
królowa gratuluję!!! podoba mi się taki "kaloryferek":))) ale mój niestety ma raczej płaski brzuch:/

Gość cholerny świst
słodka i gorzka... to że facet jest męski to nie znaczy że szorstki i niemiły... zazwyczaj Ci którzy ćwiczą są bardziej zadbani- bo przez to rozumiem gładki i miły niż przeciętny facet

dziekuje:):D wiecie co to chyba mój 1 chłopaka z ktorym nie wstydze sie nigdzie pokazac:P niby mowia ze wyglad nie jest wazny, ale jak patzre na niego to czuje sie cholerna szczesciara:) ze on jest wlasnie moj:) do tego facet z charakterem, silny, z wlasnym zdaniem i co najwazniejsze nie babiarz:) ale jestem happy:D zaraz jeszcze jedno zdjecie wstawie, tylko poszukam:D

Gość cholerny świst
olcia ale ten ma akurat niezbyt dobrze pod sufitem- straszny babiarz.

Gość 1234g12f111
Jakie puste laski... tylko na wygląd lecą... no tak, najlepiej pała ze szkoły zawodowej, co ma większy biceps od mózgu. :D

Gość OLLLCCIIIAAAKK
1234g12f111 czyżby kompleksy?

W ogóle nie podobają mi się tacy umięśnieni. Jakoś tacy delikatni bardziej do mnie przemawiali od zawsze;) A bicepsy raczej mnie odstręczały niż zachwycały.

Gość OLLLCCIIIAAAKK
Królowa_potępionych20 skąd ty masz tych playboyów??

Gość cholerny świst
świetny.. lubię takich niewinnych... a mięśnie są raczej ok

Gość 1234g12f111
Nie... nie uważam, że mi czegoś brakuje w mięśniach. A zawsze nadrobię inteligencją (co pewnie dla niektórych panów ze zdjęć jest czymś zupełnie obcym). :P Po prostu zapomniałem ile jest dziewczyn, które patrzą tylko i wyłącznie na "karki". " Bawi mnie to. :D

Gość cholerny świst
literki i cyferki... czy jak tam. My pokazywałyśmy fotki facetów którzy nas kręcą fizycznie... FIZYCZNIE NIE ZNACZY INTELEKTUALNIE!!! a JEŻELI KTOŚ SKOŃCZYŁ ZAWODÓWKĘ TO NIE ZNACZY ZE JEST TĘPY...