Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mi jest smutno

Nie mogę czytać stron typu pudelek

Polecane posty

Bardzo mnie to dołuję,jak widzę,jak czasem bardzo puści i nic niewarci ludzie zarabiaja krocie na niczym,na jakichś bzdurach,a tak naprawdę nic nie potrafią.Np Feel za jeden koncert kasuje 45 ty.A czy on sie tym zmęczy?To sama przyjemność.A ja muszę harować za 600 zł,muszę robić to czego nie lubię,wstawać rano i jeszcze mną pomiata kto chce.I teoretycznie wcale nie jestem gorsza od tych ludzi, "gwiazd",ale mimo to nie wiem dlaczego ten świat jest dla mnie poza zasięgiem.Dziewczyna ze wsi pomyslała,że zostanie aktorką i teraz cały kraj zachwyca sie Żmudą-Trzebiatowską.A gdybym ja powiedziała,że będę studiować aktorstwo,wszysyc pukaliby sie w głowę.Dla mnie zostaje całe życie w kieracie,praca za 600 zł załatwiona po znajomości

Gość zmień swoje podejście
do życia,a i humor ci się polepszy

Gość też przegrany
zmień swoje podejście do życia,a i humor ci się polepszy masz jeszcze jakieś super rady :O

Dokładnie :O Jak mam zmienić podejście do życia skoro ono jest gówniane i będzie coraz lepiej.Nie chce mi sie tak żyć

Gość biko
Ale minimalna jest 950...

To się tylko tak wydaje, że oni za nic tę kase ostają. Pożyłabys tak przez miesiąc, gdzie tylk oczychają na to by uchwicić Cie w smiesznej sytuacji i zamieścic na pudlu to by Ci się odechciało. :classic_cool:🖐️ Nie jest fajnie, jak śmieje się z Ciebie cała Polska nawet gdy zarabiasz sporą kase dzięki temu. :classic_cool:🖐️

Przecież nie z każdego się śmieją,a najczęściej robią to z zazdrości.A te osoby mają to gdzieś,pewnie nawet o tym nie wiedzą.A nie muszą się brudzić i harować,ich zadanie polega tylko na tym,żeby sie pokazywać i ładnie wyglądac.I są ustawieni do końca życia,oni i ich rodziny.A ja do końca życia będę wiązać koniec z końcem.Porównuje się n z taką Olką Szwed,bo jesteśmy w podobnym wieku.na juz tyle osiągnęła,jest sławna i bogata,a ja jestem nikim i tak zostanie.A czemu to ona a nie ja ma tak dobrze?Czysty przypadek że na nią trafiło

ale nie wiem po co tak się ekscytujesz życiem innych,kiedy w swoim mogłabyś coś poukładać no chyba ,że czeksz,że ktoś ci je ułoży

kurcze blade,jak wy się tu roztkliwiacie nad sobą i robicie sami z siebie ofiary

Jak mam zmienić podejście do życia skoro ono jest gówniane i będzie coraz lepiej.Nie chce mi sie tak żyć ----wiele osób,które do czegoś doszły też miały gównianą przeszłość,ale potrafiły wzbić się ponad własne ograniczenia i biadolenia,bo jedynie tak można do czegoś dojść dlatego ludzie dzielą się na ofiary i zwycięzców

kazdy moze tak powiedziec - dlaczego mnie sie przytrafil wypadek a nie komus innemu, dlaczego ja mam garba a nie ktos inny. zapewniam cie ze wszyscy mamy w jakims stopniu pod gorke tylko nie o wszystki m wiemy. oni tez sie napracuja przy sprawach organizacyjnych, zdrowie tez im siada, o urode musza szczegolnie zadbac, o reputacje i jeszcze dzielic sie z wieloma innymi ludzmi ktorzy tez maja wplyw na ich powodzenie. czasami ich menedzerowie potrafia doprowadzic ich do ruiny finansowej i psychicznej. tylko nielicznym udaje sie utrzymac na swieczniku ale za jaka cene to tylko oni wiedza. ja im nie zazdroszcze.

A ja na maksa.Tego,że zarabiaja kupę kasy i np mogą pomóc swojej rodzinie,tego,że cos po nich zostanie-filmy,płyty....Tego że kupują gazetę ze swoją twarzą na okładce...To musi byc szalenie dowartościowujące.To niesprawiedliwe,że taka Cichopek która nie potrafi nic konkretnego zarabia sumy,których nawet nie potrafie sobie wyobrazić,a ja haruję za jakieś śmieszne pieniądze,moja miesięczna wypłata wystarczyłaby jej na jednego buta :O A ona też była taką zwyczajną dziewczyną jak ja,tylko poszła na casting i jej życie sie odmieniło. Doda zarabia 30 tys za jeden koncert,a czasem oglądam w TV,że 20 tys może uratować życie dziecku,ale jego rodziców na to nie stać :O

Gość polactwo pełną gębą
Skoro Cichopek nic nie potrafi i Ty tak samo nic nie potrafisz, to idź, nagraj płytę i ją sprzedaj, z pewnością przyjmą Cię w wytwórni z otwartymi rękami, skoro jesteś TAKA SAMA jak Cichopek, tylko tańsza. :D Trawa po drugiej stronie zawsze wydaje się bardziej zielona - ale pewne jest to, że Cichopek włożyła kupę pracy w swój sukces, a Ty zapewnie nie bardzo, to i sukcesu nie ma.

Przecież Cichopek nie śpiewa.....No właśnie,skoro ja nie mam specjalnego talentu i ona też go nie ma to czemu nie mogę mieć tego co ona??I nie tylko ja,każdy powinien mieć taką szansę.Nie sądzę,żeby ona włożyła w to jakąś pracę zanim dostała rolę w MJM.Poszła na casting i dopisało jej szczęście,a jak gra każdy widzi,chyba nie przemęcza się ćwicząc w domu

Gość jfghishoui
hmm ... ja nie mam specjalnego talentu i gwiazdą być nie chcę ale studiuję na dobrym kierunku, znam języki i wierzę że będzie mi dobrze a na gwiazdki patrzę z politowaniem nigdy nie chciałam być znana no ale to ja

Gość granko00
Gdzie to taka praca za 600 zł i po znajomości ?