Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko grzecznie pytam

podoba Wam się ta sala???????

Polecane posty

Gość moim zdaniem ok
nasza bedzie pewnie wygladala podobnie :)

Gość niezbyt ale obleci

Gość impresja_12
Bardzo skromnie udekorowana ale gustownie. Mogłoby być więcej dekoracji na suficie bo pusto i lepiej zrobione za młodymi bo już skromniej się nie da, ale ogólnie będzie ok. Ty olśnisz wszystkich :-)

A ja uważam, że jest po prostu elegancka. Nie uważam, aby ilośc \"przesadzonych\" często ozdób nadawała sali więcej uroku. Dobre światło, ciepły klimat - po prostu ŁADNIE.

W okolicach Poznania...sala była w trakcie dekorowania więc to nie wszystko:)Martwię się tylko, że jest za duża na 60 os. ale z drugiej strony lepiej za duża niż za mała:)

Gość haaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaa
ludzie mają tańczyć między tymi rzędami stołów?

tez nie uwazam ze duzo ozdob to ladnie. ba raczej kiczowato. ale sala sama w sobie jest taka nijaka.

bardzo ladna! tylko to ustawienie stolow niepraktyczne,bo beda krazyc miedzy soba-troche ogranicza kontakty.ale mi sie podoba.sama bede miala podobna tylko ciut wieksza.

nie mają tańczyć między stołami...

magdusiarose82 - a nie uwazasz, że jest za duża na 60 os.??Stoły będą "krótsze" bo tutaj była przygotowana na, nie pamiętam... 80/90 os.

jak nie macie innej do wyboru,to jest OK.moze byc ciut wieksza,to moim zdaniem nie przeszkadza.jak dla mnie jest elegancka.zrobi dobre wrazenie ;) ja stoly bede miala ulozone tak jakby rownolegle do siebie,kazdy dla 10osob.mysle,ze wtedy jest lepsza komunikacja miedzy goscmi.odwroca sie,pogadaja itd.a tak nikt nie bdzie stac nad gosciem i gadal.ale to moje odczucie.sala jest OK :)

ale ona jest o wiele większa niż na tym zdjęciu tylko tego nie widać;)

Gość dj Lepszy
duza, przestronna, wszyscy goscie razem, mi sie podoba...przy odpowiednim przystrojeniu moglaby sie dobrze prezentowac. a gdzie to? na monopolowej? simplex?

Gość dj Lepszy
juz doczytalem, wycofuje pytanie :)

Sala bardzo ładna, zadbana, elegancka, jeślibym brała taką większą salę na pewno szukałabym czegoś podobnego. Dekoracje troszkę bym zmieniła, więcej tkanin i ciemniejsze, ale to już kwestia gustu ;) A te tutaj na pewno nie wyglądają kiczowato. Co do tego tańczenia między stołami- rozumiem że goście mają tańczyć przed stołami, tam gdzie jest całkiem wolna podłoga, ale wydaje mi się że na weselu i tak zaczną tańczyć tam gdzie po prostu jest miejsce, między stołami też. Same stoły dla 60 osób ustawiłabym troszkę inaczej, chociażby w kwadrat- i goście siedzą tylko po zewnętrznej stronie- albo kilka mniejszych jeden obok drugiego. Przy takiej ilości osób faktycznie może być ciaśniej żeby był lepszy kontakt :) Czy za duża dla 60 osób? Sama robię wesele na niewiele mniej, zapraszaliśmy właśnie ok. 60 osób, jakieś 54-56 będzie, wesele mam w restauracji gdzie są dwie sale, ale obie naraz mniejsze od tej Twojej. Ale jak ktoś słusznie napisał, lepiej za duża niż za mała. Miałam wybór pomiędzy tą którą mam teraz a inną w hotelu gdzie było dużo miejsca, tam z organizacją bywa różnie więc wolałam nie ryzykować. Na szukanie sali w odpowiedniej cenie na dodatek po prostu nie było czasu i ze swojej jestem zadowolona. Zależało mi na oddzielonych pomieszczeniach żeby w jednym można było tańczyć, w drugim troszkę spokojniej posiedzieć (przy parkiecie stoły też są), a jeszcze ogródek dla palaczy będzie (trzymam kciuki za ładną pogodę). Nie masz się czym martwić, sala ładna, elegancka i na pewno mogą tańczyć wszyscy na raz- u mnie mógłby być z tym problem ;) Pozdrawiam.

Gość dziewczyna wciaz chlopaka
sliczna sala, z klasa, bez pierdolek w zbyt wielkiej ilosci, piekna:)

Gość sala jak sala nie brzydka
zadbana, czysta. ale te balony są straszne...

Dzięki za opinie:)

Gość brzydkie balony i podłoga

Gość brzydkie balony i podłoga
pamiętaj, że jak sala jest za duża to impreza wygląda jakby się nikt nie chciał bawić. taki trochę drętwy nastrój się robi. ciasnota zła, ale za dużo przestrzeni też niewskazane. a jeszcze pewnie kilka osób odmówi przyjścia, może komuś coś wypadnie losowego i zostaniecie z salą na 150 osób przy 50 gościach.

Gość Więc lepiej
... zamówić salę na 50 osób dla 150 gosci! Co za głupota, argumenty z kosmosu. Zwłaszcza "jakby nikt się nie chciał bawić"...

chodziło mi o opinię o sali a nie jej wystroju;).Mój wystrój będzie taki jaki będę chciała:).

Gość eeeeeeeenergia
Taka zwykła,typowa,pospolita,nic ciekawego. Pewnie za osobe do 200zł płacicie?

Gość kotka222
fajna ladna ile placisz od osoby ????

placimy od os 100 zl.