Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sienieuswiadomiona

pomozcie bo juz nie wiem co o tym myslec...

Polecane posty

a może tak: drugi raz bez gumki. Po kilku dniach będziesz mogła się przekonać czy miał wytrysk czy też nie :D

Gość dziwne to jest
bardzo dowcipna ostatnia wypowiedz, :/ zwlaszcza ze plyn przedejakulacyjny tez ma plemniki,totez i bez wytrysku mozna zaplodnic pakuj ksiazki na jutro do szkoly i przykladaj sie wiecej na lekcjach biologii ;)

martwie sienieuswiadomiona to jest zupełnie normalne. Także o nic się nie martw:) Wytrysk nie jest jedyną oznaką męskiego orgazmu.

Gość Kocyk
Preejakulat nie zawiera plemników,mądralo. Wszystkie ciąże bez wytrysku to takie,które powstały z minimalnych ilości spermy która w trakcie stosunku wycieka,a nie z preejakulatu.

Gość dziwne to jest
wikipedia- ostatnie zdanie moze cie zainteresuje kocyku :) Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre – przed + ejakulat) – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Ilość wydzielanego preejakulatu jest zmienna osobniczo; niektórzy mężczyźni w ogóle nie produkują ejakulatu, a inni nawet ponad 5 ml. Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku. W badaniach klinicznych na małych grupach pacjentów (w których brało udział od kilku do kilkunastu osób) z prawidłową ilością plemników w ejakulacie stwierdzono, że preejakulat w ogóle nie zawierał plemników lub zawierał ich bardzo małe ilości, do tego o upośledzonej ruchliwości, które nie mogą spowodować zapłodnienia, a także plemniki martwe; w tym samym badaniu wykazano, że preejakulat może zawierać limfocyty CD4 i makrofagi, zatem może być w nim obecny wirus HIV. Autorzy zasugerowali, że ryzyko zarażenia HIV jest większe niż domniemane ryzyko ciąży w przypadku dostania się preejakulatu do pochwy, gdyż nigdy nie stwierdzono przypadku takiego zapłodnienia. Badania przeprowadzone w 2007 roku na Uniwersytecie Cambridge oraz New York Presbyterian Hospital pod przewodnictwem Davida Resnicka potwierdziły, że zapłodnienie poprzez płyn ejakulacyjny nie jest możliwe. Jednak, jak ostrzegają specjaliści zajmujący się edukacją seksualną i tematyką planowania rodziny, w preejakulacie mogą znajdywać się plemniki pochodzące z poprzednich wytrysków, dlatego stosunek seksualny nie zakończony wytryskiem może stanowić ryzyko ciąży. :)

Jestem w trzeciej klasie i jeszcze nie było o tym :D Trochę więcej dystansu życzę bo to nie jest temat \' Jak nie zajść w ciążę \' :D

Gość Kocyk
Bardziej zainteresowało mnie to"Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki". Niektórzy panowie szczają paniom do pochwy,tam też mogą być wypłukiwane plemniki z poprzedniego wytrysku.Wielka mi logika. Miner- kotek dobrze,dziękuję :P

Gość Kocyk
Nie,teraz tylko mój chłopak jest między moimi nogami,kot siedzi w domu :P

Gość haha_hihi
jak wyglada \"szczanie\" do pochwy??? :D

Gość Zorro35
Mogło tak być

Gość edwardos
-> martwię sie Ja też tak mam jak Twój facet. generalnie w gumce mam słabsze odczucia. Drugi raz w gumce u mnie odpada na conajmniej dwie godziny. Bez gumki jest ok ale oczywiscie tez nie odrazu. pozdriawiam

Gość Kocyk
haha_hihi -no ja myślę,że to jak odbywa się sikanie u faceta jest dość oczywiste :P

również zależy jak często uprawiacie sex, niech po pości z tydzień to rencze że nie wymięknie po pierwszym wytrysku ;D

Gość baila
bo moj np. ma wytrysk tylko za 1. razem i teraz zaczynam sie zastanawiac czy to wina tego ze jestem tam strasznie mokra zawsze...:(

Gość niedobrze niedobrze
ja sie smuce bo jestem zawsze mokra, a to zmniejsza jego i moje doznania...;(