Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m*ka

klinika SPES, Femina a moze Ujastek czy Siemerdzkiego

Polecane posty

nie wiem co wybrac kazda mowi cos innego ile kobiet tyle opinii, .... no i mam dylemat najmniej słyszałam o klinice Femina i SPES moze ktoras z was tam rodziła. czy podlega NFZ a jesli nie to jakie są koszty zwiazane z pobytem i innymi udogodnieniami za ktore trzeba płacic ? co do ujastka i siemierdzkiego opinie sa podzielone

o jej zadana mi nic nie poradzi? jesli za duzo pisania to prosze o opinie only SPES i Femina dzięki :)

Gość dzisys kraist
ja tez podnosze zadna nie rodziła tam

CZK \"FEMINA\" zapewnia swoim pacjentkom pełny profil usług z zakresu lecznictwa zamkniętego. Leczenie szpitalne pacjentek ubezpieczonych odbywa się w ramach kontraktu z Narodowym Funduszem Zdrowia. W oddziale położniczo - ginekologicznym CZK \"FEMINA\" hospitalizowanych jest miesięcznie ponad 120 pacjentek.

Co do SPES: W ramach kontraktu z Narodowym Funduszem Zdrowia świadczymy usługi w zakresie ginekologii zabiegowej.Nawet najtrudniejsze przypadki udaje się nam doprowadzić do szczęśliwego zakończenia.Niewątpliwie długoletnie doświadczenie lekarzy ginekologów oraz bardzo dobra aparatura diagnostyczna, pozwala nam na trafną i szybką diagnostykę, a co za tym idzie doprowadzenie do pełnego wyleczenia, nawet bardzo trudnych przypadków.A miła i przyjazna atmosfera pomagają naszym Pacjentkom szybciej wracać do pełnej sprawności, tym samym skracając do minimum okres rekonwalescencji. Obecnie obowiązuje lista oczekujących na zabiegi ginekologiczne, realizowana zgodnie z ustalonymi terminami. Rejestracja telefoniczna pod numerem: 012 427-15-49 od poniedziałku do piątku w godzinach od 8,00 do 20,00 Również jako pierwsza prywatna Klinika Położnictwa i Ginekologii w Małopolsce podpisaliśmy kontrakt z ówczesną Małopolską Kasą Chorych na udzielanie świadczeń medycznych w zakresie położnictwa i ginekologii, a tym samym zostały otwarte nasze drzwi dla wszystkich kobiet, które w innej sytuacji nie byłoby stać na skorzystanie z naszych usług.

anabelka tak to napisałas ze nie rozumiem spes to klinika wyłacznie dla kobiet z problemami ginekologiczymi, a dla kobiet w ciazy....rozumiem ze porody sie tam odbywają ?! a jest tam oddział neonatologii ?