Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chris radfield 29

zdradzila mnie, i co teraz?

Polecane posty

Gość chris radfield 29

jestesmy razem okolo 7 miesiecy, kocham ja i do tej pory wydawalo mi sie ze ona mnie... niedawno przez przypadek dowiedzialem sie ze gdy bylismy ze soba juz jakies 3 miesiace ona przespala sie ze swoim bylym... Gdybym powiedzial jej ze wiem o tym oznaczaloby to definitywnie koniec zwiazku poniewaz ona zna moj stosunek do zdrady (nie ma wybaczania ani drugich szans) wiec gdybym jej wybaczyl wyszloby na to ze moje slowa nie maja zadnego znaczenia a kocham ja tak bardzo ze nie chce konczyc tego zwiazku. Z drugiej strony nie wiem czy bede potrafil z tym zyc i nie wyciagne tego kiedys przy jakiejs klotni... Znalazlem to forum szukajac czegos na temat zdrad, moze byl ktos w podobnej sytuacji, bede wdzieczny za wszelkie opinie i sugestie

Gość adaskost
Przykro mi kopnij ja w ... czas goi rany naprawde

"Gdybym powiedzial jej ze wiem o tym oznaczaloby to definitywnie koniec zwiazku poniewaz ona zna moj stosunek do zdrady" - co zmieni fakt, ze bedzie wiedziala o tym, ze ty wiesz (ale pokrecone)? nie za bardzo rozumiem, o co ci chodzi :-o "kocham ja tak bardzo ze nie chce konczyc tego zwiazku" - jestes niekonsekwentny.

jak Cię zdradza po 7 miesiacach zwiazku, to chyba coś nie bardzo z tym zwiazkiem i z nia.

Gość habcuiaueeeee
ja kiedys zrobilam podobnie jak twoja dziewczyna, bylam z nowym facetem ale nie bylam pewna czy to jest to, przespalam sie z bylym zrozumialam ze juz nie ma powrotu i teraz jestem żoną tego nowego juz od 4 lat, kocham go i nigdy wiecej go nie zdradze...

może to byc rowneiz intryga - masz 100% pewnosci ze to prawda z ta zdrada.?

Gość Nadia*****
Skoro minęło już 4 miesiące od zdrady, rozumiem, że zachowujesz się tak jak byś nic nie wiedział, kochacie się itp. Teraz zaczęło Ci to przeszkadzać? A przez 4 miesiące nie? ....................nie rozumiem

Gość chris radfield 29
zdradzila mnie po 3 a nie 7 miesiacach ( w sumie to co to kurwa za roznica). ona nie wie ze dowiedzialem sie o tej zdradzie, jesli jej powiem ze wiem i wybacze to dam jej sygnal ze jestem mieczak i moze mi doprawiac rogi a ja i tak bede z nia, chociaz nie mam gwarancji ze i tak tego nie robi, ehh sam juz nie wiem

nadia- on się teraz dowiedział że został zdradzony 4 m- ace temu, czy wy q.wa nie potraficie czytac ze zrozumieniem?

Gość chris radfield 29
dowiedzialem sie kilka dni temu, to pewne na 100%

chri moim zdaniem powinienes jej powiedziec w oczy, ze wiesz i to jest w zasazie koniec bo nie potrafisz juz jej ufac- szanuj się chłopie

Gość dfgfdgf
moim zdaniem trzeba odkreslic przeszlosc gruba kreska i zyc dalej jak najlepiej potraficie. po co to rozgrzebywac.jestescie ze soba szczesliwi wiec po co wracac do tego co bylo

Skłamałeś mówiąc o swoim stosunku do zrdady, bo to wcale nie prawda, że dla Ciebie zdrada oznacza koniec związku. Ciekawe tylko skąd sie dowiedziałeś o tej zdradzie? Materace zaczeły mówić? Chyba w Wigilie? :P Czy puszczała się ze swoim byłym na jakiejś ogólnodostępnej imprezie?

Gość Nadia*****
jeśli jej powiesz, że wiesz o tym od ok. 4 misięcy to wyjdzie źe przez ten czas godziłeś się z tym. Jeśli to Ci nie przeszkadza to nie mów. Jeśli boisz się , że nadal zdradza to zakończ to.

Gość panienka z solarrrium
Jesli cie zdradzila chlopcze, to moze jestes niewystarczajaco dobry w lozku albo czegos jej brakowalo. Pamietaj ze jak zdradza kobieta to zazwyczaj winny jest temu facet z ktorym sie spotyka wiec nie rob nic tylko badz z nia i ciesz sie ze ona chce byc z toba a nie z nim. Powinienes jej za to podziekowac bo mimo ze spala z innym to woli ciebie wiec ciesz sie chlopcze :-)

Gość granulowana
ja ci powiem tak na poczatku znajomosci z moim obecnym chlopakiem a jestesmy juz 4 lata ze soba zdradzilam go ze swoim bylym, on o tym nie wie ale ja juz nigdy nie przestalam do tej pory wiele razy go zdradzalam z innymi wiesz jak sie przekroczy raz granice juz sie nie da cofnac lepiej ukladaj zycie z kims wartym tego, ja nie jestem dumna z siebie ale chcialabym zaczac od nowa miec wszystko czysciutko czarno na bialym...

Gość dfgfdgf
a skad sie dowiedziales

po to ze niekt nie lubi miec doprawianych rogów- puściła się raz, zrobi to ponownie, wiosna wam w głowach pomieszała?

Gość Nadia*****
Doprawdy- doczytałam, nie musisz chwalić się soim poziomem kultury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nadia*****
Doprawdy- doczytałam. Nie musisz się chwalić swoim poziomem kultury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dfgfdgf
no wlasnie... facet jak rozepnie jeden guziczek to mowi ze ruchal cala noc...

Gość chris radfield 29
dostalem anonimowa wiadomosc zebym sprawdzil jej archiwum gg, znalazlem program odczytania hasla i to zrobilem...

Gość granulowana
ale jesli juz chcesz byc z nia to bez szczerej rozmowy sie nie obejdzie, powiedz co masz powiedziec opanuj sie wez trzy glebokie...nie kochany nie kielichy, daj jej wszystko wytlumaczyc a potem powiedz ze potrzebujesz czasu niech sie otrzasnie i zrozumie co moze stracic, tylko taka jest szansa ze przestanie i nigdy tego nie powtorzy inaczej nie bedzie swiadoma swojego wyczynu a za to pewna ze jestes i nie znikniesz

Gość Nadia*****
Doprawdy stary???????????????????????

Gość chris radfield 29
mysle ze to jedna z jej tzw "przyjaciolek" o tym wiedziala i dala mi znac