Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chris radfield 29

zdradzila mnie, i co teraz?

Polecane posty

Gość dfgfdgf
ciekawe jaki ten ktos mial cel ze kazal ci to zrobic. moze patrzy na wasze szczescie i zal mu dupe sciska

Gość granulowana
sluchasz ty mnie chlopie czy nie>!

Gość chris radfield 29
wiem ze brzmi to jak historia z samego zycia ale niestety to prawda

przeciez on sie dowiedział teraz że go zdradzila wczesniej. zrób tak jak czujesz. jesli jestes wstanie jej wybaczyc to bądźcie razem. jeśli nie jesteś wstanie jej wybaczyć powiedz jej ze o wszystkim wiesz, a potem ja zostaw.

jak można czytać komuś archiwum? co to ma byc?

wiesz co - piszesz że ją kochasz ale nie chcesz być niekonsekwentny, ale może ona zrobiła to raz a może wiele razy, ale chcesz z nią być, ale się boisz że jak ona pomyśli że można doprawiać Ci rogi to będzie to dalej robić, ale w sumie to chcesz z nią być, ale w sumie to sam już nie wiesz ... etc... puknij się w główkę :D co za różnica czy Cię weźmie za mięczaka czy nie - skoro ona już CI rogi przyprawiła raz na 100% a wiele razy na 50% :D Powiedz jej co się dowiedziałeś - niech ona się ustosunkuje do tego i wtedy.... napisz do nas :D a powiemy Ci co zrobić :D

Gość dfgfdgf
juz od razu zostaw... ja zawsze jak mialam kryzys ze swoim faciem i prosilam o rade na tym forum kazdy mi tylko pisal zostaj go olej go. ciekawe czy wy szanowne kobiety zostawiacie tak od razu swoich mezczyzn jak macie problemy ze zwiazkiem

Gość chris radfield 29
"jak można czytać komuś archiwum? co to ma byc? " a jak mozna doprawiac komus rogi i za 5 min mowic ze sie go kocha? moze pisze troche bzdur ale jeszcze nie poukladalem sobie tego wszystkiego

Gość dfgfdgf
moze zaluje?

Jedna prosta rada - szczerze jej o wszystkim powiedz - innego wyjścia nie ma :) Musi być szczera rozmowa - koniec kropka.

Zaraz, chwila - pominę chwilowo aspekty moralne włamania sie do czyjegoś archiwumm GG bo za to zjebkę - zresztą całkowicie zasłużoną - zbierzesz od innych. Ale spytam tak - a jakie masz dowody na to, że to Twoja partnerka pisała na GG? Jesteś tego pewien? Można się włamać na czyjeś GG - o czym juz doskonale wiesz - i podszyć się za kogoś innego. Ale to nie przyszło Ci do Twojej pustej łepetyny. I pytanie drugie - skąd wiesz, że to co pisała na GG - zakładając, że to jednak ona - było prawdą? Bo... jest w archiwum? Jeśli ja teraz napiszę, że pociągaja mnie owczarki alzackie to będzie znaczylo że napisałem prawdę? Bo zostanie taki mój tekst na forum? Chłopie - zastanów się nad sobą. Dajesz sobą manipulować jak małym dzieckiem.

Gość lafirynda miranda sanchez
zabij ja i zakop w domowym ogrodku

Gość chris radfield 29
dzieki kurwa dzieki tak mnie sprokowal ostatni komentarz ze zadzwonilem do niej, za chwile tu przyjedzie wyjebie jej gonga i huj ide se teraz cos zjem bo z tej nerwicy stracilem kilka kilogramow eh nie moge tak cierpie

ja nie rozumiem tutaj czegos, może mnie autor oświeci. Skoro się dowiedziałeś że Cię zdradziła, skoro w Twoim mniemaniu zdrada to koniec. To nad czym Ty sie zastanawiasz?????? ------- ona Cie zdradziła, to Ty się jej włamałes do archiwum.. aha to może weź ja zdradź będziecie kwita a ona Ci się włamie do archiwum. a przedszkole to masz blisko?

Gość chris radfield 29
a ty kurwa odpierdol sie z tym archiwum huj ci do tego cwelu`prawiczku jebany

Gość reewrewr
malo stanowczy ma racje...

Gość chris radfield 29
wyzej to podszyw... zostawiblym ja ale jest taki jeden problem, kocham ja

zdrada z byłym to powszechna rzecz. normalna reakcja szczególnie jesli z tamtym typkiem była długo. mi llaska zrywając ze mną powiedziała że jak bedzie miała teraz innego(a chce szybko kogoś znaleśc bo nie chce być sama a ze mna już nie może wytrzymać) to i tak do puki sie w kims na prawde nie zakocha chce spotykać się ze mną tylko na seks.

"zdrada z byłym to powszechna rzecz" - w nieciekawym towarzystwie się obracasz :O Rozumiem, że Twoja ex jak była z Tobą też Cię zdradzała? :P

nie, bo nie miała ex:D byłem pierwszy... nie znam przypadków z zyci codziennego ale na kafe to częste "zdradziłam go z byłym" albo "zdradził mnie ze swoją pierwszą miłością" itp.. ja nigdy nie związałbym się z kims kto dopiero co sie rozstał po długim związku

Gość marIena wytrych
nawet materacom teraz nie mozna ufać ,bo plotkują:O

Za szybko poszło :O Wierzysz w to, co czytasz na kafe? :O No proszę Cię... według kaffe średni penis to 30 cm, każda kobieta ma orgazm z wytryskiem a trójkąt to podstawowy model rodziny :D

M_s..... no facet bez wytrysku to jeszcze jakoś mi się w głowie mieści :D ale kobieta z wytryskiem??? Może to Miriam :D:D:D

Ania, nie wiem, nie dociekałem :D Jak Ci się mieści facet bez wytrysku? :classic_cool: Podoba mi sie dwuznaczność tego pytania... :classic_cool: Ciekawe, że nie zanegowałaś podstawowego modelu rodziny na kaffe... ;)