Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leli

Mam przystojnego męża i wciąż spotykam jego byłe ktore z nim flirtują

Polecane posty

mieszkam w 20 tys miasteczku i zaczepiają go i mężatki i te jeszcze panny Jak je odstraszyć od niego.

Gość Życzliwa wszystkim
A jak On sam na to reaguje ?? Czy Ty mu w tych sytaucjach towarzyszysz, czy znasz to tylko z jakichś przekazów ?

Gość kkkkkkkkkk
zmien meza na brzydkiego

Gość lula 3 d
przewalone miec przystojnego meza, na kazdym kroku trzeba miec oczy szeroko otwarte, niestety ale wiekszosc kobiet to takie male szmaciska ktore prowokuja robia miny specialnie sie wyginaja i wypinaja a facet jak na zwierze przystalo lapie sie na te bajery choc w rzeczywistosci te kobiety nie musza byc takie cudowne, Ja sie przyznam jak kiedys zrobilam bedac z przystojnym facetem, Nie raz`przebywajac z ladna kolezanka i z nim zauwazylam ze sie prezy przy nim, robi minki, denerwuje sie wiec zachowalam zimna krew, jakis czas pozniej nagadalam jej to i owo na temat mojego faceta. zmyslilam pare rzeczy takich nie estetycznych nie przyjemnych hah i wiem wstyd ale od tamtej pory tak sie zniechecila i mam spokoj. A jemu regularnie na jakies laski cos nàpominam, nie zeby awantury o zazdrosc tylko np jak jestesmy gdzies i jakas ladna cos zaczyna to udaje ze o niej cos tam slyszalam cos ochydnego tak zeby mu obrzydzic, a faceci sie nabieraja. ojeju no i co!dodam ze tez z malego miasteczka jestem

On zadowolony, jeszcze do mnie ma pretensje że ja słabo o niego dbam

Gość granulowana
nie siedz z zalozonymi rekami kup gorset ponczochy i pokaz co potrafisz

Gość granulowana
udany seks ma tutaj ogromne znaczenie, facet wyzyty z regularnym czestym seksem inaczej patrzy na takie laski, a facet spragniony...

Gość whitmorka
Ty nic nie mozesz zrobic, jedynie on, ale sama piszesz, mu sie to podoba...

Gość granulowana
no ze mu sie to podoba top juz inna sprawa, mi tez sie podoba gdy faceci sie za na ogladaja i uganiaja ale to nie oznacza zdrady!gdy go zaspokoisz bedzie git