Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szansa na milosc

Mam rozumiec ze mu na mnie nie zalezy?

Polecane posty

Gość szansa na milosc

Bylismy ze soba 4 miiesiace. Spotykalismy sie tylko w weekendy bo obydwoje mnostwo pracujemy. Powstaly pewne nieporozumienia, nie mielismy czasu aby sie poznac i rozstalismy sie.Po kilku dniach napisalam mu ze tesknie.Postanowilam ze sie nie poddam,ze zalezy mi na nim bo to fajny facet. W trakcie wymiany zdan, on napisal ze musimy sie spotkac i porozmawiac. I tak sobie pisalismy kilka dni az przyszla sobota. Myslalam ze zadzwoni, zaproponuje spotkanie. Pokazalam mu delikatnie ze mi zalezy, ze nie cche go stracic...minela sobota, niedziela, zero propozycji spotkania....Odezwal sie 2 dni temu i zapytal co u mnie. Grzecznie mu odpowiedzialam i na tym sie skonczylo.Nie ma co sie ludzic?Troche nie fair sie zachowal wedlug mnie

Gość bo ja chciałam
napisz do niego! nie wiem na co czekasz

Gość szansa na milosc
ale co moge jeszcze zrobic? mam go prosic o spotkanie w weekend? Tydzien temu nie padla propozycja chociaz stwierdzil ze musimy porozmawaic a chce zaznaczyc ze ja odezwalam sie 1 po rozstaniu i napisalam ze tesknie

Gość szansa na milosc
no wlasnie tez tak sadze....raczej jak facetowi zalezy i dostanie maly sygnal ze jest szansa naprawic ,to tego nie zaprzepasci

Gość bo ja chciałam
aj zebys tylko nie załowała...

Gość szansa na milosc
nie bede zalowala bo dalam mu do zrozumienia ze o nim mysle i chyba nie ma iq 10... zalowalabym gdybym sie do niego nie odezwala bo rozstalismy sie niby w zgodzie ale moglo go cos urazic wyjasnilam,wie ze tesknie...nie moge za nim latac

Gość Sama szukam siebie i...
hey. Sluchaaaj.. wg mnie poprostu musisz troche odpuscic on zobaczyl ze Tobie bardziej zalezy niz mu. Faceci wolą gonic kroloiczka niz byc gonieni. Nich on tak sie nie unosi niech tez szanuje Ciebioe i Twoj zcas. Pokaz mu ze ejstes extra i ze poradzisz sobie ebz niego. Jak on nie zacznie sie starac odpuść.. To moja rada

Gość szansa na milosc
nie za bardzo mam mu jak pokazac ze jestem extra bo sie nie widzielismy od rozstania a raczej na siebie nie wpadniemy

Gość Sama szukam siebie i...
poprostu nie lataj za nim, daj mu troche luzuu niech on sie stara.. Bo na sile nie ma sensu. Zdystansuj sie i zajmij sie swoim zyciem, planami, marzeniami... Baadz szczesliwa w swoim swiecie a facet niech ebdzie tylko dodatkiem tego Twojego swiata..

Gość szansa na milosc
ja nie latam za nim, tylko kilka dni po rozstaniu mu napisalam ze tesknie i mysle ze pochopnie podjelismy taka decyzje...on napisal ze musimy sie spotkac, pogadac...potem sobie pisalismy esy ,normalnie ,nie w stylu: wroc do mnie,nie moge bez ciebie zyc przyszedl weekend,cisza, ja sie zawzielam.Po weekendzie w te srode zapytal co u mnie i tyle. Teraz tez weekend i wiem ze sie nie spotkamy. Czarno to widze.

Gość szansa na milosc
a tak to mam swoje zycie, pracuje,chodze na silownie, basen, na spacery z 2 psami..czytam...nie siedze tylko z komorka w reku,,,ehh