Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana zostawiam to

Na gg pięknie a w realu masakra

Polecane posty

Dziś spotkałam się z facetem który mnie zaczepił na gg. Nie widziałam jego zdjęcia, pisaliśmy jakiś tydzień ze sobą. Powiedział że jest przystojny i kobiety się za nim oglądają. Jak go zobaczyłam to chyba miałam debilny wyraz twarzy :D Był zupełnie nie przystojny, do tego potwornie zaniedbany. na sobie jakieś podkoszulki, bluza i kurtka, wszystko jakieś takie mało świeże. Nawet się nie ogolił, że nie wspomnę stan jego uzębienia. Normalnie załamka :(

Gość jak teraz sobie
umowilas sie z Powolniakiem:D

Gość a czego ty sie spodziewalas
jak taki przystojniak podrywa na gg :)

Eeeeeee przesadził lekko, bo kobiety na pewno się za nim oglądają, a czy przystojny czy nie to kwestia gustu :p

Teraz mnie mdli jak mi się przypominają jego buźki które mi wysyłał na gg. Najgorsze jak mnie do auta odprowadził, tak się ustawiłam, że niby słońce ;) żeby nie mógł za blisko podejść, bo ewidentnie chciał mnie cmoknąć. Wymiękam :(

dlatego w aucie szybko zrobiłam mu loda i postanowiłam że wiecej juz się z nim nie spotkam

Gość vcxvcx
Sama pewnie wygladasz jak tucznik, brzydka cera i zero biustu. debilka z ciebie debilko debilna

Gość nie ma chyba kobiety na forum
poleciała na faceta bez zdjecia a teraz płacze ze nieprzystojny:D

Sory, zaspałem i nie mialem czasu się umyć :( Daj mi jeszcze jedną szanse, a przyjde czysty, ogolony i pachnący ;)

Gość nie ma chyba kobiety na forum
:D Szczepan

chciałam podjąć temat, ale widzę się nie da a debilów w lustrze szukaj, bliżej będzie

ale jaki temat? Jak debilny to i debilne odpowiedzi, co \"księzniczko \" wyobrazałas sobie ze jakis Bond będzie do ciebei na gg zagadywał:P żałosna jesteś:P

ja mam narzeczonego dzieki GG wiec nie generalizuj:) bylo poprosic o fotke przed spotkaniem.

Chodzi mi o to, że jak facet idzie na takie spotkanie to mógłby o siebie zadbać. Przecież golenie sie i czyste ciuchy to nie jakiś luksus. Chyba że dla was.

Gość ktos mi nicka zarabal
A ty jestes sexy-laską?

Jestem ładna i zadbana.

Gość 0_oo
Jak jestes ładna to daj fotke sami osądzimy

Gość ktos mi nicka zarabal
To wiele nie mowi. Grubaski tez twierdza, ze sa zadbane

Gość spotkanie
ja spotykałam się z panami poznanymi w necie, bez fotki, żaden nie był Bond, ale tez nie mam im nic do zarzucenia. Nie znalazłam prezyjaciela, ale nie uwazam, ze nie było warto. Czy byli zadbani? Raczej tak, chociaz było widac brak kobiecej reki, chociazby w doborze ciuchów, nie wszyscy sa estetami. Po prostu samotni koło 40 :) Jak kogos fajnego poznam, to sie znowu umówie :)

Pisaliśmy ok tygodnia, a nie wymieniliśmy się fotkami bo on mówił że nie ma to nie nalegałam. On nie musiał być jak to określają tu niektórzy 'Bond' wystarczyłoby żeby się ogolił i ubrał czysto. Ja mu opisałam jak wyglądam, on się opisał jako przystojniak. Miał żółte zęby i kamień straszny na nich, od fajek chyba, I chyba jakieś ubytki w przednich zębach:( Już nie patrzyłam. On wiedział czym się zajmuję, że na codzień noszę się elegancko, uprawiam sporty, itd. Miał obraz mnie. Jak sie okazuje jego obraz był z innej bajki.

zrób z shreka ksiecia!!!! jejku no co tu kryć naiwna jesteś ale moze czegoś ta przygoda Cię nauczy

Nawet się nie ogolił, że nie wspomnę stan jego uzębienia. Teraz mnie mdli jak mi się przypominają jego buźki które mi wysyłał na gg. Najgorsze jak mnie do auta odprowadził, tak się ustawiłam, że niby słońce. buehehehehhehee współczuję:D

Gość taka taka sobie ja
lae sie posmialam :d oj bidulka z ciebie, taka jestes zch i ech a szukasz facetow na gg:D no prosze cie:D nie zmuszaj mnie do komentarza:D