Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 po wyciągnięciu ciuchów z zeszłego sezonu wiosna-lato stwierdzam iż: W NIC SIĘ NIE MIESZCZĘ!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość euralia Napisano Kwiecień 3, 2009 Witam w klubie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 a mi wszystko za duże:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale za małe czy za duze Napisano Kwiecień 3, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja schudłam Napisano Kwiecień 3, 2009 :D:D:D nadmieniam, że wcale się nie odchudzałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 za ciasne :D rok temu byłam nieco cieńsza w biodrach... brzuch mi nie zwisał :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość euralia Napisano Kwiecień 3, 2009 Mam tak samo.Cholera dlaczego czlowiek jedzac tyle samo co zawsze na zime jednak przybiera na wadze?A moze jednak wiecej jadlam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Eeee tam...tam rob wstawke, tam cos poluznij i bedzie git :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 zawsze przybieram na zimę :O ale zrzucałam skutecznie na wiosnę, kiedyś ... z wiekiem coraz mi trudniej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 ty mi tu z wiekiem nie wyjezdzaj :P....zreszta jak ci troche w bioderkach zostanie to napewno nie zaszkodzi :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość euralia Napisano Kwiecień 3, 2009 Z wiekiem....No niestety ja przekroczylam 30 i chudniecie nie idzie mi juz jak kiedys.Za to tycie w ekspresowym tempie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 jedyna zaleta to przy dużym tyłku to duże cycki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Luśka , to kup nowe ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 O ! widzisz jak sensownie zabrzmialy te slowa ? ;)...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 w życiu! nie kupię namiotów wolę latać z gołym tyłkiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizmo383 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 Na pociechę napiszę Ci, że nie tylko Ty w nic się nie mieścisz;))) Ja już nawet zakupiłam hula hoop, ale ni cholery nie potrafię nim kręcić.Trening podobno czyni mistrza, więc cierpliwie trenuję.I czekam na efekty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 wolę latać z gołym tyłkiem ".....daj mi znac jak zaczniesz biegać :) gizmo383>>> nie chce sie krecic ? ....to moze sprobuj je najpierw wyciagnac z szafy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*blueEyes* 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 Ja mam to samo! Tyle, że ja muszę całą garderobę zmienić :( Z jednej strony się cieszę bo wcześniej byłam chuda jak patyk ale z drugiej strony czekają mnie odzieżowe zakupy, czego nie lubię bo nic mi się nigdy nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 :D obiecałam sobie robienie brzuszków więc kładę się na dywanie... zrobię 3... i stwierdzam że zacznę jutro :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizmo383 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 A mi kabel USB...moje hula hoop nawet nie było w szafie, bo świeżo kupione.I cierpliwie trenuję i coraz lepiej mi wychodzi:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 :D :D...... a wiesz ze to da wyniki ? kazdego dnia powtarzaj to samo tyle ze o dwa brzuszki wiecej rob ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez Napisano Kwiecień 3, 2009 witam obiecałam sobie robienie brzuszków więc kładę się na dywanie... zrobię 3... i stwierdzam że zacznę jutro trochę konsekwencji i ruchu a ubranka będą pasować :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 gizmo383>>>> taaaa wychodzi ;) dobrze to wychodzi wychodzenie z hula hoopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 tez>>>trochę konsekwencji i ruchu a ubranka będą pasować tylko nie przesadzac z konsekwencja bo ubranka beda pasowac na corke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez Napisano Kwiecień 3, 2009 jakiś rowerek , basen , szybki spacer i jakoś leci :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 jestem taka niekonsekwentna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*blueEyes* 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 Polecam ćwiczenia 6 Weidera :) Bardzo męczące ale naprawdę skuteczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 3, 2009 i cale szczescie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 3, 2009 :D sęk w tym że jak tu się nie zmęczyć i efekt osiągnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez Napisano Kwiecień 3, 2009 tylko nie przesadzac z konsekwencja bo ubranka beda pasowac na corke no córki nie widziałem ,ale autorke tematu tak i jest bardzo ładna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach