Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

przetrzepałam pawlacz i...

Polecane posty

Gość euralia
Witam w klubie!

Gość ale za małe czy za duze

Gość a ja schudłam
:D:D:D nadmieniam, że wcale się nie odchudzałam :)

Gość euralia
Mam tak samo.Cholera dlaczego czlowiek jedzac tyle samo co zawsze na zime jednak przybiera na wadze?A moze jednak wiecej jadlam.....

Gość euralia
Z wiekiem....No niestety ja przekroczylam 30 i chudniecie nie idzie mi juz jak kiedys.Za to tycie w ekspresowym tempie!

Na pociechę napiszę Ci, że nie tylko Ty w nic się nie mieścisz;))) Ja już nawet zakupiłam hula hoop, ale ni cholery nie potrafię nim kręcić.Trening podobno czyni mistrza, więc cierpliwie trenuję.I czekam na efekty;)

wolę latać z gołym tyłkiem ".....daj mi znac jak zaczniesz biegać :) gizmo383>>> nie chce sie krecic ? ....to moze sprobuj je najpierw wyciagnac z szafy :D

Ja mam to samo! 😭 Tyle, że ja muszę całą garderobę zmienić :( Z jednej strony się cieszę bo wcześniej byłam chuda jak patyk ale z drugiej strony czekają mnie odzieżowe zakupy, czego nie lubię bo nic mi się nigdy nie podoba 😠

A mi kabel USB...moje hula hoop nawet nie było w szafie, bo świeżo kupione.I cierpliwie trenuję i coraz lepiej mi wychodzi:-P

Gość tez
witam obiecałam sobie robienie brzuszków więc kładę się na dywanie... zrobię 3... i stwierdzam że zacznę jutro trochę konsekwencji i ruchu a ubranka będą pasować :-)

tez>>>trochę konsekwencji i ruchu a ubranka będą pasować tylko nie przesadzac z konsekwencja bo ubranka beda pasowac na corke :)

Gość tez
jakiś rowerek , basen , szybki spacer i jakoś leci :-D

Gość tez
tylko nie przesadzac z konsekwencja bo ubranka beda pasowac na corke no córki nie widziałem ,ale autorke tematu tak i jest bardzo ładna :-)