Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loczekblond

Unioslam sie duma

Polecane posty

Bylam u niego caly dzien, pod koniec jakies dwie godziny przed tym jak mialam pojsc on przestal sie nagle do mnie odzywac bo niby cos go urazilo a nie mialo co, usiadl do komputera i siedzial przy nim 1 godzine i 30 minut!! A ja? Lezalam odwrocona na lozku do sciany przez ten caly czas, wku*wiona jak 120!! po 1 godzinie i 30 minutach raczyl do mnie podejsc i jakby nidgy nic zaczal mnie \'zaczepiac\' a ja do niego ze ma mnie zostwic i dac mi spokoj, a on na to o co mi chodzi!! dacie wiare!! a ja ze o nic. Zato on ciagle sie pytal o co a ja mu na to ze o gowno. Unioslam sie duma, wstalam i chcialam wyjsc, ale on mi stanal w drzwiach i zaczal sie pytac dlaczego ide a ja ze musze (nie musialam) on o tym wiedzial i powiedzial ze dlaczego przeciez nie musze a ja taka zla bylam ze ho ho mysalam ze zaraz wybuchne. Powiedzialam mu ze ma mnie przepuscic, a on ze chce tylko wiedziec czy jutro przyjde, a ja mu na to ze nie wiem. Przepuscil mnie, wyszlam zbieglam po schodach na dol, on za mna, ubralam sie, wyszlam. Unioslam sie duma. Pomozcie mi bo nie wiem co robic!

Gość gtg tr 6t y
ale masz problem

Gość no co nic nie poradzimyyyy
ojeny. ale ty masz problemy dziewczynoo. napisz mi sms po prostu, że "jesteś smutna, że dziś się pokłóciliście." no a dalej sie potoczy nie możesz o poważnych sprawach pisać tu na kafe. rozwiązuj problemy z swoim facetem

Gość nobowiemcos
przepros go, jesli jest wyrozumialy zrozumie