Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klllaudiaaa

Czy to objawy choroby? co mi jest? pomozcie...

Polecane posty

Gość klllaudiaaa

Hejka. Mam 19 lat , 1.61 i 67 kg wagi. Od jakiegoś czasu dziwnie sie czuje. Boli mnie co jakis czas lewa piers lub serce, nie wiem... kiedy dotykam nie czuje... to tak jak by w srodku takie kłucie... , wypadaja mi bardzo wlosy i ciagle jest mi zimno, zawsze mam zimne dłonie, wrecz lodowate , najlepiej ciagle bym spała , zmeczenie jest straszne...moja skora na rekach jest sucha, choc nie jem slodyczy , tylko owoce,warzywa i odzywiam sie zdrowo, nawet biegam codziennie albo jezdze rowerem to nie chudne lecz na odwrot,czasami tyje i pozniej mam dlugo ta wage,pozniej znow utyje i tak na okraglo,nawet nie jem po godzinie 18,okres mialam kiedys co jakies trzydziesci pare dni, pozniej to bylo 17 i teraz nagle od jakis 4 miesiecy mam co 23-24 dni, sa bardzo krotkie, 2 dni a trzeci to juz slabo, nie mialam nigdy zadnych badan i jak bylam na bilansie bo koniec szkoly to lekarz tak niby zbadał ,ale wiadomo ze to tylko tak na odczepnego, stwierdzil ze zdrowa jestem ale mi sie nie wydaje... cos jest nie tak... czasami wydaje mi sie ze bardzo kolotuje mi serce... czasami boli mnie brzuch tak jakby zoladek albo nawet nizej... pomozcie bo nie wydaje mi sie to normalne... prosze.

Gość zrób sobie badanie
na poziom hormonu tarczycy ( TSH), bo mogą to być objawy niedoczynności.

Gość hahahihihoho
może to anemia?

Gość upssss
na bank musisz zrobic badanie tsh, ja mam doslownie wszytsko co opisalas, noi wyszla mi niedawno tarczyca...

Gość fgfvgsd
m,am to samo, prawie, te same objawu i ide na badania za tydzien, jesli to tarczyca to mam przesrane :/

Gość TSH KONIECZNIE

Gość fgfvgsd
a czy to prawda ze oprzy niedoczynnonci sda straszne klopty z zjasciem w ciaze?

Gość TSH KONIECZNIE
Są kłopoty z zajściem, a w ciąży trzeba się bardzo kontrolować

Gość fgfvgsd
no to super:/ poprostu swietnie :/ nie dossc ze mam prblemy ze wzrokeim, waga, to jeszcze tarczyca mi dojdzie tylko sie pocoiac i powiesic...

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeee
nie koniecznie straszne. zależy od organizmu, i tego jak poważne są to problemy.

Gość fgfvgsd
a ja do tego chce miec dziecko niedlugo z partnerem, to po wynbikach trza sie odrazu starac... enn zycie jest dupne.. aaa i znow mnie serce kluje :/ fuck

fgfvgsd waga to akurat może być powiązana z tarczycą, a jakby na to nie patrzeć to ludzie mają dużo gorsze problemy ze zdrowiem więc głowa do góry

Gość fgfvgsd
wiesz ja mam brdzo powazne, grozi mi slepota i odwarstienie siatkowki, mama problemy hormonalne, pewnie tarczyce i do tego mam refluks rzoladkowy po zle przeprowadzonej operacji przy zwezeniu odzwiernika... :/

fgfvgsd w każdym razie powodzenia w staraniach, równie dobrze możesz nie mieć żadnych problemów z zajściem w ciążę czego Ci oczywiście życzę :)! pozdr.🖐️

fgfvgsd o kurcze... to w takim razie dużo zdrowia życzę!!!! :) oby wszytsko układało CI się jak najlepiej :) myślałam, że jakaś 'histeryczka' się trafiła, ale widzę że faktycznie nieciekawie... trzyamam ckiuki żeby wsyztsko było ok :)!

Gość fgfvgsd
dzieki, robie badnia jak najszybciej i odrazu probujemy, po co tracic czas :) trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze