Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lansiarka xd

Jutro SOBOTA! SCHUDNIJMY 2 KILO! RAZEM! DIETKA REGORYSTYCZNA ! zapraszam!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Lansiarka xd

dzziewczyny zapraszam ze mną od jutra do środy dietka regorystyczna kolejne 5 dni - utrzymajmy ją! razem 10 dni!

Gość Lusia Dusia
Hej jestem Lusia, ja moge sie przylaczyc :)

Gość olt8Y5N
czy jest w niej mieso??

Gość Lusia Dusia
Lubisz miesko co? ;)

Gość olt8Y5N
no wlasnie nie jem -chetnie sie przylacze do was ale jak nie ma miesa:-)

Gość Lusia Dusia
Jak dla ciebie to nie ma miesa, jest duzo warzyw, twarogi chude, zero cukrow czyli nawet owocow nie ma. Czyli wazrywa i chude bialko, jak ktos lubi miesko bo ja lubie :P to bede jesc gotowane piersi :)

Gość Lusia Dusia
Maniulta, cos malo tresciwa jestes ;)

Gość Lusia Dusia
I po diecie :(

Gość lansiarka xd
a więc, sorka że mnie nie bylo poszlam spać:) dziewczyny w dietce chodzi o to że jemy przez pierwsze 5 dni po 500 kcal, 6 i 7 dzien to 700 kcal 8 i 9 i 10 dzien to 1000 kcal a potem już jemy jak chcemy tylko bez przesady :P zaraz dodam tu jadlospis mam go gdzies na kompie.

Gość lansiarka xd
1 dzień - sobota Posiłek I: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru. Posiłek II: 1 jajko na twardo + pomidor Posiłek III: Szpinak doprawiony Posiłek IV: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną Posiłek V: 1 jajko 2 dzień niedziela Posiłek I: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Posiłek II: Świeży owoc Posiłek III: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną Posiłek IV: 1 plaster szynki, 2/3 szklanki jogurtu naturalnego 3 dzień - poniedzialek Posiłek I: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Posiłek II:Doprawiony szpinak Posiłek III:Pomidor + świeży owoc. Posiłek IV: 2 jajka na twardo, 1 plaster szynki, sałata z olejem i cytryna 4 dzień - wtorek Posiłek I: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Posiłek II: 1 jajko na twardo, 2/3 szklanki jogurtu naturalnego Posiłek III: 1 tarta marchew Posiłek IV: Szklanka kompotu nisko słodzonego 5 dzień - środa Posiłek I: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Posiłek II: 1 duża tarta marchew z cytryną Posiłek III: 1 duża ryba z cytryną (może być odrobina sosu do pieczenia) Posiłek IV: 1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną Posiłek V: 2/3 szklanki jogurtu naturalnego + doprawiony szpinak. 6 dzień – Czwartek 700 kcal 7 dzień – Piątek 700 kcal 8 dzień – Sobota 1000 kcal 9 dzień – Niedizela 1000 kcal 10 dzień – Poniedziałek 1000 kcal - KONIEC

Gość landryna210xdxd
to jest dieta kopenhaska.... ; / ale sie postaralas,pelno jej w necie

Gość lansiarka xd
no jezu jak nie chcesz to spadaj!!!!! , to nie jest kopenhaska bo w kopenhaskiej jest 300 kcal dziennie ;/

Gość lansiarka xd
zamykam topik

Gość kotka222
na śniadanie zjadłam 2 banany

Gość lansiarka xd
to dużo... naprawde dużo... hmm ja bym ci radziła teraz pobiegać ok. 10 minut ale tak szybko, i zrobić 150 brzuszków wtedy to spalisz