Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizytka

czy jak za pryw.wizyte u gina jest cena 80zł to w tym jest usg?

Polecane posty

Gość wizytka

żeby stwierdzić lub wykluczyć ciąże?

Gość wizytka
a usg takie zwykle ile może kosztować? bo są nawet po 130zł

Gość gruszkakula
Może być tak, może być tak. Moja znajoma chodzi do ginekolożki, gdzie za 70 czy 80 zł bodajże ma normalną wizytę + USG. A znam też przypadki, że 100zł za wizytę + 50 czy 60 za USG. Zależy od lekarza.

Gość lisiczkaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jak bylam na wziycie nie prywatnej mialam wszystko usg dopochwowe, badanie piersci badanie na fotelu ginekologicznym oraz cytologia, jesli ide prywatnie to 100 zł place i w tym rowniez mam usg pozdr

Gość to zależy od lekarza
Ja teraz chodzę w ciąży prywatnie i za wizytę płacę 70 zł i w tej cenie mam usg. A wcześniej chodziłam do innego i wizyta kosztowała 60 zł, a usg dodatkowo kolejne 60 zł czyli wizyta z usg = 120 zł. Wszystko zależy od gabinetu, musisz zadzwonić i się dowiedzieć. A ciążę najszybciej stwierdzisz lub wykluczysz badaniem poziomu hormonu B HCG. Wykrywa już bardzo wczesną ciążę, kosztuje 25-30 zł i nie trzeba iść do gina. Na usg widać dopiero ok. 6 tygodniową ciążę, wcześniej raczej nie robią USG, bo niewiele widać i nie można na 100 % potwierdzić ciąży. A badanie hormonalne daje 100 % i od razu się dowiesz , który to tydzień ciąży w zalezności od poziomu hormonu.

Gość aleve7
to zalezy od ginekologa ja chodze do takiego co bierze 80zl( w sumie od stycznia juz 90) i w tej cenie jest badanie na fotelu + USG + badanie piersi. ale sa i tacy (duzo ich) co na samo dzien dobry zaplacisz 80zl a nawet i 100 a jak chcesz usg to musisz zaplacic wiecej, czyli taka wizyta fotel=usg moze cie nawet kosztowac do 200 zl, zalezy od lekarza, NAJPROSCIEJ ZADZWONIC DO DANEGO LEKARZA I ZAPYTAC O CENNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja chodzę do ginekologa gdzie płace 70 zł za wizytę i w tym jest usg wliczone już:) także zależy od ginekologa

Gość łączy Was ...muzyka
wizyta, usg dopochwowe i cytologia 90 zeta

Gość łączy Was ...muzyka
a ciaze lekarz stwierdzi nawet w piatym tyg, po zasinionej szyjce i wyscielanej macicy. pewnie ze poziom hormonu wskaze ciaze we wczesnym stadium ale za to badanie trzeba zaplacic.

Gość joojjjjjj
zrób sobie bete z krwi - taniej a skuteczniej - bo jak pójdziesz za wcześnie do gina to kase ci skasuje a powie że niejest pewnien i każe ci przyjść za twa tygodnie.. beta hcg z krwi - kosztuje od 20 do 30 zł - zwykłe badanie z krwi - nietrzeba być na cczo a wynik nawet po 4 godzinach - i wątpliwości rozwiane