Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylllwiaaa

co mu jest prosze weidz..

Polecane posty

Gość sylllwiaaa

o co chodzibo tego nie ogarniamZerwał ze mną i nie chce się ze mną spotykać..Sam bo rozstaniu był w zwiazku..Spotykalismy się tylko 3 miesiace a od 4 meczymy sie nawzajem.Ciagle podkresla że mnie nie chce ze jestem jego koleżanką a jednoczesnie ciagle mnie sprawdza czy znikim sie nie spotykam i robi jakieś dziwne sceny zazdrosci.. gdzie sie podziewalas ? 22:03:58 Ja2 22:04:02 Byłam na pietrynie..zrelaksować sie po ciężkim tygodniu ON 22:04:15 a z kim sie relaksowalas? Ja2 22:04:49 antek...a czy to ważne..zobacz jaki jestś nie chcesz mnie ON 22:04:59 z kim bylas? Ja2 22:05:19 a ciągle mnie o to wypytujesz prędzej czy pozniej Ty sobiekogoś znadziesz bo przeciez szukasz i ja pójdę w odstawkę Ja2 22:05:30 ze znajomymi z roku ON 22:05:32 z kim bylas? 22:05:38 z kim dokladnie 22:05:42 bo juz widze ze klamiesz Ja2 22:05:57 Z Krzyśkiem Magdą Aską i Tomkiem ON 22:06:09 hm 22:06:11 jasne 22:06:11 jasne Ja2 22:06:30 nie kłamie ale Łukasz to nie jest zdrowę..ja bym Ci się tłumaczyła ..i w ogóle jakbyś był ze mną ON 22:06:41 dobra Ja2 22:06:46 ale Ty nie chcesz ja naprawde nie rozumiem o ci chodzi albo się kogoś kocha i chce się znim być

Gość sylllwiaaa
pomóżcie mi zrozumieć,bo pierwszy raz spotykam sie z czymś takim...

Gość tedrfddffd
on ma cie w dupie debilko to po pierwsze. podrugie ma cos z garem nie tak, reszte dopowoedz sobie sama

Gość sylllwiaaa
wypowiedz i język najwyższych lotów:O

no i po co z nim gadasz?? zakoncz te toksyczne i bezowocne rozmowy i znajomosc z nim. 3 miesiace to nieduzo,zapomnisz i znajdziesz sobie innego. On Cie nie chce ale jak widac lubi sobie Ciebie pognebic i zostawic taka furtke jakby co. Nie daj sie i olej goscia

Gość psycholllll
:O