Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna xD

Co zrobić by do mnie wrócił albo chociaż zatęsknił za mną ?

Polecane posty

Gość dziwna xD

Mam 16 lat i od tego roku szkolnego chodzę do nowej klasy (przepisałam się ) w której poznałam Go. Myślę że od początku spodobałam mu się. Nie ma urody modela ,ale ma to Coś- zwłaszcza jego kruczo-czarne włosy :). Odprowadzał mnie do domu , pomagał , przysiadał się na lekcjach i przerwach. No nie powiem na początku bardzo mi się to podobało , niestety z czasem stało się to denerwujące . Zaczął naprawdę przesadzać , do tego stopnia że nawet nie mogłam spędzić przerwy/wolnego czasu bez niego. Próbowałam jakoś mu to dać do zrozumienia ,że mi to przeszkadza - patrząc na to dzisiaj myślę że zbyt mocno , brutalnie. Mógł się zapeszyć :(.Moja „koleżanka” z podstawówki –chodziłyśmy do jednej klasy- korzystając z chwili zakręciła się wokół niego i teraz są razem. Postąpiła wrednie ,bo dobrze wiedziała ze mi się on podoba. Nie mi to oceniać ,ale naprawdę nie wiem co on w niej widzi !? Duszą towarzystwa nie jest ,przeciętna uroda , nawet się jakoś super nie ubiera :/. Chodzą ze sobą dopiero 1,5 tyg. więc to jeszcze nic poważnego. Naprawdę mi na nim zależy . Ciągle o nim/nich myślę ;(.Mamy wspólnych przyjaciół ,a on ją wkręcił w nasze towarzystwo więc wciąż się widujemy –nawet dziś idę na imprezę na której oni tez będą. Nie zdarzyła mi się żadna podobna sytuacja ,nie wiem co robić ! Wiem ,że na tym forum przesiadują ludzie trochę starsi ,mający trochę więcej doświadczenia , może mieliście podobną sytuacje? Chciałabym oby do mnie wrócił. Poradźcie cos ! Proszę Poradźcie cos ! Proszę

Gość na slowo
on jest dupa a nie facet blondyni i tak sa przystojniejsi ogladadnij sie za jakims

Gość dziwna xD
w tym problem ze inni sie nie liczą , jest tylko ON

Gość pokaż mu cycki a jeszcze
lepiej pipkę na lekcji religii