Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poikjmhnbgv

kupiłam sobie tę spódniczkę, a teraz się zastanawiam, czy mnie nie pogrubi za

Polecane posty

Gość poikjmhnbgv

bardzo... http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KJO&shoptype=S# pierwsza od lewej, ta jasna z falbankami (nieskromnie powiem, że na mniej jakoś lepiej leży:P, jest krótsza i ta gora nie jest taka długa). jednak, ja mam aż 93cm w biodrach, a falbanki chyba poszerzają? talie mam wąską (63cm) - ona ma wysoki stan, wiec fajnie podkresla. co o niej sądzicie? chce do niej załozyc czarna zwykla obcisła bluzke z rekawe 3/4, oczywiście wciągneta. czarne rajty, raczej kryjace i butki z lat 60.

osobiscie nie widze w niej nic niezwyklego.. ale jesli pozostale czesci ubioru beda efektowne, to moze wygladac ciekawie :P

Gość poikjmhnbgv
aaaa, piszcie czy mam ją zostawic, czy jednak oddac?? podoba sie wam?

Gość poikjmhnbgv
nie, ja nie llubie sie rzucac w oczy, mnie bardziej zalezy na tym by wygladac klasycznie, kobieco, ale stonowanie :).

nie mowie o rzucaniu sie w oczy ;) tez lubie proste, klasyczne ciuchy :) ale nie ubieralabym czarnych rajstop do jasnej spodniczki.. jakos tego nie lubie ;)

Gość kompletnie mi sie nie podoba
ta kieca, jest nijaka moim zdaniem mam podobne wymiary do Ciebie i nie widzę się jakoś w tej spodnicy, wyglądałabym chyba jak beka

Gość kompletnie mi sie nie podoba
aha i moim zdaniem nie pasują za bardzo ciemne, kryjące rajstopy do niej, bo ta spódnica to taka na lato jak dla mnie, do japonek no ale jesli Ci sie podoba to ok

Gość poikjmhnbgv
hm, niby do szerokich bioder zaleca sie olowki, a ja w olowkach wygladam tragicznie :O. u mnie kiecka musi byc do polowy lydki lub za kolano, wtenczas wygladam calkiem znosnie. rozmiar tej spodniczki to 34!! wiec nie mozesz byc beka, ja przynajmniej nie jestm (mam 174cm), tyle tylko, ze nie chcialabym za bardzo sobie poszerzac dupencji :( mam czarne/szare/szare we wzorki/biale i cieliste i azurowe z 3 pary wszystkie w wersji 20 i 40den, ktore powinnam zalozyc? ta spodniczka ma taki delikatny sliski material i naprawde sie rzuca w oczy, tym bardziej za buty mam dosc charakterystyczne (czarno biale, lata 60) wiec szukam caly reszty bardzo stonowanej.

Gość nie ma to jak szkapina
z rozmiarem 34 zapyta czy ją coś pogrubi:\ złośliwie pytasz?

Gość autorka tematuuuu
nie o to chodzi, zem szczupla. po prostu mam duza roznice miedzy cm w talii a biodrami. 93-94cm przy ogolnie szczuplej budowie, rzucaja sie w oczy, wybijaja sie na pierwszy plan, i przez to juz teraz wygladam czesto gesto nieproporjocnalnie. a jesli dodac do tego, jeszcze te kiecke, ktora doda mi pare ladnych cm w biodrach, a podkresli talie, boje sie, ze roznica bedzie nader widoczna i jeszcze bardziej, bede nieproporjonalna. ps: h&m ma masakrycznie zawyzona rozmiarowke:O 2 lata temu bralam tam M, pozniej S, teraz XS :O (xs zrobili do 64cm w talii, smieszne!)

Gość zostawilam ja w koncu
:P ukochala ja po pierwszym wyjsciu. zdecydowanie lepiej wyglada w rajtach 20 DEN, czarne, do tego wciagnieta gora, czarna i czarny francuski grzybek. wyglada na mnie jednak bosko :D, moj facet nie mogl oderwac wzroku:P ;).