Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fakture trzeba było

kiedy pierwsza wizyta w zoo?

Polecane posty

Gość fakture trzeba było

moja mała ma 2latka i 3mies.Chcemy ją zabrać do zoo ,ale zewsząd słyszę,ze jest za mała i nie bedzie zainteresowania a poza tym będzie się bała.Uwielbia zwierzęta-jak była zywa szopka na swięta w naszym kosciele potrafiła godzinami stac i patrzec na osiołka,kury,kaczki,owieczki itp.

Gdzie za mała! :) Ja byłam z synem, kiedy miał 1,5 roku i byl zachwycony! Niektore zwierzeta mogl poglaskac, pobawic sie na placu zabaw, zobaczyc doline dinozaurow. Idz i nie sluchaj innych, coreczka na pewno bedzie zadowolona :)

Gość saleminka8
nie będzie zainteresowan ? mogę powiedzieć,ze bzdura. Ja w ubiegłym roku brałam siostrzenicę miała wtedy troche ponad 2 latka i wielkie oczy robiła jak widziała słonia czy ptaki :) Zwierzęta to takie postacie z bajek,więc jak dzieci mogą się nimi nie interesować :)

Gość saleminka8
na wszystko pokazywała palcem i miała ciągle uśmieszek na buzi :) teraz pogoda fajna ,więc wybierajcie się na taki spacerek jak najprędzej :)

Gość fakture trzeba było
dzieki;)

moj jak mial 11 kiesiecy (chodzil juz) pojechalismy do takiego dzikiego parku z sarenkami, jakimis kozami itp i lataly sobie ot tak po parku, maly karmil je i powiem ci ze do dzis to pamieta. zabierz mala do zoo, super sprawa

moj mial z 6 miesiecy ale to wtedy bylo bardziej dla nas chociaz byla taka karuzela dla dzieci i jezdzilismy na niej a jemu sie te wszystkie kolory tak bardzo podobaly. :) oprocz tego jezdzilismy na takie \"farmy\" \"zjazdy\" gdzie byly male zwierzatka np. male kozki i dzieci mogly je glaskac i mojemu sie bardzo podobalo ze mogl poglaskac teraz ma 13 miesiecy i w te wakacje napewno pojdziemy. uwielbia zwierzeta, ma fiola na punkcie psow i wiem ze moze nie bedzie ogladal zwierzat w klatkach ale te ktore mozna dotknac to dla niego w zeszlym roku byla z nami kolezanka z corka ktora miala dwa latka i malej sie bardzo podobalo