Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opowiem wam

Opowiem wam moja przygode seksualna z nowo poznana dziewczyna,trojkacik

Polecane posty

Gość opowiem wam

Dwa dni temu siedzialem z kumplem przy piwku w jednym pubie i tam poznalismy dwie dziewczyny w naszym wieku-mamy po 27 lat,wiec zaczelo sie na rozmowie,pozniej jedno,pozniej drugie piwo,dziewczyny juz lekko podchmielone zaczely byc bardziej smielsze,rozmawialismy tak jakbym je znal juz pare dobrych lat,rozmawialismy przewaznie o seksie,wiec bez wiekszego namyslu zaproponowalem sex grupowy,dziewczyny sie zaczely smiac ze one to takie nie sa i musza jechac juz do domu,tzn jedna musi jechac a druga zostala,wiec tamta wziela taxi i zaraz sie zmyla a z ta co zostala pojechalismy do hotelu,wynajelismy pokoj na 1,5 godz i tam ja przelecielismy lub ona nas :-) rozebralismy sie wszyscy do naga,wzielismy prysznic,nastepnie ona polozyla sie na lozku,kumpel zaczal lizac jej cipke a ona wziela odemnie do buzi,znala sie kobieta na rzeczy wiec pewnie juz to nie raz robila ale mniejsza z tym,nastepnie polozylem sie na plecach,ona usiadla na mnie i zaczela mnie ujezdzac,kumpel w pewnym momencie sie dolaczyl i wszedl w nia analnie a ja rznalem ja w cipke,pamietam ze miala wtedy orgazm,na sam koniec obciagnela mi laska z wytryskiem do buzi,dzisiaj pewnie bedzie powtorka bo mamy sie wszyscy we troje spotkac na sex numerek,juz nie moge sie doczekac

Gość ala21
marzyciel

Gość opowiem wam
pewnie zazdroscisz,w sumie i ja bym zabardzo nie uwierzyl jakby mi ktos to napisal,sam bylem zaskoczony az do tamtego dnia,bo bym sie nigdy nie spodziewal ze przytrafi mi sie taka mila przygoda

Gość trampolina nr 1
a co z AIDS ? myślałeś o tym zabezbieczeni byliście ? - jeśli tak to ona łykała twój płyn ustrojowy -więc ona mogła zarazić się od ciebie na przykład, nie interesowało ją to ? To nie są beztroskie czasy, podejrzewam że się nie zabezpieczyliście - to gratuluję wiary w ludzi.

Gość opowiem wam
robilismy to bez zabezpieczen,bylismy troche wypici i nie myslelismy o tym

Gość opowiem wam
teraz mi się przypomnialo ! Jestem ubezpieczony w ZUS, no to nie jest tak źle {cool]

Gość tiaaaaa... ubezpieczony w ZUSe
od AIDS :D:D:D... Czy zioło juz przestało działac?

Gość tabsy odstawili
kaftan zapieli to i nie pisze nasz jąś erotoman

Gość opowiem wam
he he he, ona zadzwoniła na GG i powiedziałą, że namówiła koleżankę, więc teraz będziemy to robić we 4 , w tym piss i skat

Gość Donna4520
Z chęcią zrobię to z wami:)

i to ma być ekscytujące? normalny seks nic nadzwyczajnego lepsze są swingerparty

Gość fajny ogierek
donna a skad jestes? ;P

tak to było okej dobre i z momentami ,aż nabrałam ochoty na 3kącik

hmmm troche wydaje sie to być prowokacją, gdyż doba hotelowa jest od 14:00 do 12:00 i hotelu nie wynajmuje sie na 1,5h. co do samej historii to mi sie aż ciepło zrobiło bo samam mam 2 kolegów od seksu z którymi taki trójkącik miałam i jest to niesamowicie dziki i boski seks. a orgazmy, w momencie penetracji obydwu moich dziurek jednocześnie, mam wręcz kosmiczne... mmmm... chyba w weekendzik zorganizuje sobie jakieś spotkanko z moimi kolegami;)

ja też tak bym chciała ale mój facet nie chce słyszeć o drugim facecie w łóżku Chciałby z druga kobietą ale ja na to się nie zgadzam bo zazdrość by mnie zżarła gdy widziała bym jak ona z nim szczytuje

annnkaaa28 --> to znajdź sobie kolegów od seksu, Twój facet nie musi nic o nich wiedzieć przecież, a Ty spełnisz swoje fantezje dotyczące seksu z dwoma facetami a raz i to bez zbędnych zazdrości stałego partnera i narażania związku na rozpad przez ową zazdrość.

to nie jest takie proste bo miałabym wyrzuty sumienia gdybym go zdradziła Nie potrafię być z nim i kochać się z drugim ale mam taką fantazję Chyba że on by mnie zdradził ....

annnkaaa28 --> ja potrafie oddzielić milość od seksu, dlatego może nie targają mną żadne wyrzuty sumienia, robie tak by i wilk był syty i owca cała :-) jeśli wiesz że po czymś takim sumienie Cie zagryzie to lepiej nie próbuj... <stopka></stopka>

Gość .anioł Gabriel
wy macie słuzyć jednemu męzczyźnie, być mu posłusznym we wszystkim, takie jak wy czeka wieczne potępienie i piekło .

Gość .anioł Gabriel
Jakby co :: ostrzegałem!

Gość koita
Samam nie wiem co o tym myślec