Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy czy

czy w ciąży można chodzić do...

Polecane posty

Gość czy czy czy

do knajp, pubów itp. gdzie oczywiście ludzie palą...? czy może to zaszkodzić...? pytam o wczesna ciąze tak do 12 tc

Gość ja chodzilam ale bardzo zadko

Gość czy czy czy
up up

Gość to po co ci to dziecko
jak ty o knajpach myslisz, trzeba bylo sie najpierw doprze wyszumiec a potem w ciaze zachodzic...porazka:-/

Gość o ludzie kochani
no już znalazła się jakaś nawiedzona tak, skoro w ciąży jest to powinna się zamknąć w domu i zrezygnować z jakiegokolwiek życia towarzyskiego Debilka a do autorki wdychanie dymu szkodzi dziecku tak samo jak czynne palenie dlatego w ciąży powinno się unikać zadymionych pomiESzczeń jednakże jak raz na jakiś czas się wybierzesz to nic wielkiego się nie stanie wszystko w granicach zdrowego rozsądku.

Gość saleminka8
ludzie używając tekstów typu debilka pokazują w ten sposób swój iloraz inteligencji.A raczej dzici częściej przeklinają i używają takich zwrotów.Poważna osoba potrafi się normalnie wypowiedzieć.Tyle do pewnej osoby. Co do autorki,ja raczej nie unikam knajp itp.a raczej miejsc bardzo zadydmionych,wolałabym pociągnąć raz papierosa niż wdychać to co inni po nim wypuszczją

Gość czy czy czy
oczywiście ze chodziło mi o sporadyczne pójscie w takie miejsce w celu spotkania towarzyskiego i nie na całą noc ale na 3 godzinki, wydaje mi sie ze nie pwinno to bardzo zaszkodzić maluszkowi oczywiście nie jest to wskazane... chcialam znac Wasze opinie

ja od czasu do czasu chodzilam, nawet cocktaila sobie pozwolilam i papieroska tez :) nie mam wyrzutow, szalec nie szalam.