Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina nie nina

murga mi powieka

Polecane posty

Gość malwina nie nina

wiem ze to problem neurologiczny, od pewnego czasu mi mruga bezwiednie, czy ktos moze napisac jak po kolei isc z tym do lekarza, ktos ma podobny problem?

to oznacza niedobór magnezu w organizmie nie musisz z tym isc do lekarza kup magnez połykaj i minie

Gość to brak magnezu
bierz magnez,pij mniej kawy i coli bo one wypłukują megnez z organizmu.Jeśli musisz już pić kawę to bierz więcej magnezu aby wyrównać bilans.No i nie stresuj się bo stres także powoduje spadek poziomu magnezu w organiźmie.Jedz produkty bogate w ten pierwiastek.

Gość malwina nie nina
hmm ja biore magnez, mam aspargin, witaminy kompleks, niestety czuje ze nie obejdzie sie bez wizyty :( bo to nie mija

Gość malwina nie nina
do tego drzy mi lewa reka jak jem obiad, ostatnio mi wstyd bylo bo jadlam u znajomych i jedna osoba na glos powiedziala :( wiem wiem to od nerwow, ale ja z tym isc i do ktorego lekarza

Gość malwina nie nina
up:(

Gość idź z tym do lekarza

Gość malwina nie nina
no wiem, ale na pytanie nikt nie odpowiedzial, pewnie sie skonczy kolejka w przychodni, najpierw z pytaniem gdzie z tym isc,pozniej kolejka do lekarza po skierowanie, pozniej kolejka do nastepnego ,fajnie ze ktos w ogole czyta ze zrozumieniem,padlo pytanie odpowiedzi sa ale o czyms innym 🖐️

Gość to jest proste
najpiewr idź do swojego lekarz rodzinnego,poproś go o skierowanie do neurologa,idź do neurologa,on Cię zbada i ustali przyczynę tego drgania i zaleci odpowiednie leczenie.

Gość malwina nie nina
jest proste jesli ktos chodzi do przychodni,albo czasem ma grype, ja od dawna nie chodze i jest to dla mnie troche jak dla przedszkolaka pojscie w pierwszy dzien na zajecia ,mozecie sie smiac, zwyczajnie nie pamietam ostatniej wizyty :O czyli trzeba skierowanie do neurologa ok

Gość tak do neurologa trzeba
mieć skierowanie od lekarza rodzinnego ze swojej przychodni do której należysz.No chyba,ze idziesz do neurologa prywatnie,wtedy nie trzeba mieć skierownaia tylko kasę na wizytę.

Gość niedobór
magnezu i potasu!!!