Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninfrotka

wlasnie dostaje kosza...

Polecane posty

Gość ninfrotka

koles siedzi na gg dostepny i sie nie odzywa, mimo ze wczesneij wyslalam mu wiadomosc.. zaczynam czuc smutek, jeszcze nie zmniejsza sie moja samoocena ale po prostu mi smutno..analziuje cala randke, czy popelnilam jakis blad zawsze to ja koszowalam mezczyzn, a teraz los postanowil miprzypomniec ze jestem tylko malym okruchem na swiecie. ... w przyszlym tygodniu zaczne gleboka asceze..

Gość ninfrotka
dzieki a pocieszenie ludzkie istoty..

Gość A mi facet tez
wlasnie dal kosza... przez telefon po 3 latach razem...

Gość ninfrotka
to Ty spieprzaj z mojego topicu! mam prawo sie tu zalic a Tobie nic do tego;p

Gość ninfrotka
a mi fcet tez-> o rany wspolczuje...kochasz go? ja sie nie zaangazaowalam uczuciowo , chodzi raczej o ambicje..

Gość A mi facet tez
Ja juz nie wiem... on powiedzial ze mnie kocha ale zostanmy przyjaciolmi... taki standardowy tekst...

Gość ninfrotka
o kurcze po 3 latach..? nie spodziewalas sie tego? to musial byc cios....ale prosze nie zalamuj sie i nie doluj..

Gość A mi facet tez
W tej chwili jestem w takim szoku ze nawet plakac nie potrafie...

Gość A mi facet tez
Tak, najlepiej obie ich olejmy, i Ty autorko i ja...

Gość ninfrotka
a powiedzial czemu? bosze jacy ci faceci sa pokreceni..........

Gość A mi facet tez
Ze on chce zrobic przerwe, pobyc sam... a ja myslalam ze to juz dojrzaly zwiazek i takie historie nas nie dotycza :/

Gość ninfrotka
heh chyba nie mamy wyjscia..skoro oni nas olali..czemu tzreba dostawac od zycia takie baty....?!to strasznie wplywa na stan psychiczny..jak my sie niby mamy pozbierac teraz...wytworzymy sobie mechanizmy obronne, wmowimy ze spoko ze tak musialo byc, a i tak bedzie w nas to siedziec...

ja dostalam kosza jakies potoramiesaica temu,,bylo mi ciezko jeszcze pogoda byla taka do bani deszczowa myslalam ze swiat mi sie zawalil i dalej tak mysle ale jakos sie trzymam..musze:) wy tez! glowa do gory!!

Gość A mi facet tez
I to przez telefon :( Myslalam ze to sie niedojrzalym psychicznie malolatom zdarza.

Gość A mi facet tez
To dobrze ze wychodzisz na prosta :) Ja raczej zawsze sie przejmuje bardzo takimi sprawami... kiedys jak zerwalam z facetem, chociaz to bylo glownie z mojej winy to nie jadlam nic przez ponad tydzien i ogolnie mialam strasznego dola... a teraz czuje sie pare razy gorzej niz wtedy... kreci mi sie w glowie i chce mi sie rzygac, nie wierze jeszcze w to wszystko.

mi powiedzial to prosto w twarz z taka ironia ze nie zapomne tego do konca..ale mam nadzieje ze przyjdzie keidys dzien ze powie sobie :zaluje ..ile bym dal by znow byc z nia... ale bedzie jzu za pozno bo ja bede z kims innym:)

Gość A mi facet tez
Eh, faceci... a dzisiaj uprawialismy seks, co za dupek!!!!!!! Przeciez musial juz wtedy o tym myslec, nie wierze ze to impuls.

Gość to jaaaaaaa
mi facet tez daje kosza, spotykalismy sie 10 ms, a teraz przestaje sie odzywac, jak sie umawia to po prostu nie przychodzi, koncze z tym mam juz dosc, a najgorsze jest to ze dokladnie nie wieadomo o co mu chodzi faceci to swinie

Gość to jaaaaaaa
mnie tez powiedzial to przez tel, he tez myslalalam ze tylko podlotki tak maja ale widocznie sie mylilam, nie moge w to uwierzyc ze bardzo dojrzaly facet tak robi

Gość to jaaaaaaa
tez mam tak ze zle sie czuje, mam dola, moja samoocena spada, nie potrafie sie smiac, czasem tez miewam takie stany ze jest mi niedobrze i mnie mdli z tego powodu, takze wiem co to za bol dziewczyny:(

Gość A mi facet tez
Moze to nie powinno mnie pocieszac bo to jednak cudze nieszczescie ale fajnie ze wiecej jest takich kobit... a raczej takich facetow. Nie jestem z tym sama.