Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxona21xxxxxpomocyxx

hmm gin??nie...najpierw zapytam WAS

Polecane posty

Witam Was wszystkich na kafeterii moim problemem jest śluz jest go bardzo dużo zawsze używam wkładek bo bez nich to sie nie da nigdzie wyjść,śłuz jest różny raz przezroczysty ale przewagą jest biały i jest go za dużo.... zapach jest dziwny czasami bez zapachowo sie to przechodzi kilka dni a potem kilka dni z lekkim dziwnym zapachem.byłam niedawno na usg dopochwowym i u gin badania wyszly pozytywnie a gin nic mi nie powidział bo wsumie zapomniałam mu powiedzieć ze mam problemy z nadmiernym śluzem,dlatego pytam Was o swoje zdanie co o tym myślicie czym to moze być spowodowane albo moze to tak ma byc od 7 miesiecy staram sie o dziecko z partnetem i nic tez nie wiem co moze być powodem tego mamy prace i swoje mieszakanie przeżywalismy wiele stresów ale już wszystko sie unormowało.... prosze o odpowiedzi na moje pytanie :) z góry dziękuje

hmmm. czy możecie mi odp. ?? bardzo Was prosze

Gość brumbrumbrumbrumbrum
Grzybica?

Gość nie mam pojęcia
raczej bez wizyty u gina się nie obędzie, zrób wymaz z pochwy na grzyby i bakterie, może być wiele przyczyn np. u mnie przyczyną wydzielania nadmiernej ilości śluzu był stan zapalny szyjki macicy, po leczeniu przeszło, aż miło, w dni niepłodne suchutko i nareszcie mogłam wyraźnie odróżnić kiedy mam owulację co ułatwiło zajście w ciążę :)

byłam robiłam wszystko jest ok.. ten śluz mam od około 2,5 roku ...

aha nie dodałam ze nic nei nie swędzi ani nie piecze

innym odp mi nie ech ;/

hej autorko mam to samo jak Ty:-) a przyczyna jest jedna..mam bardzo udane pozycie..prawie zawsze jestem mokra i stad ten sluz:-) organizm produkuje go w nadmiarze,po to (chyba) zebym była gotowa;-).Kocham sie kilka razy dziennie:-)pozdrawiam

Gość joojjjjjjjjj
widac poprsotu tak już masz - taki twój urok i już

aha .. no cóż jak tak ma być niech bedzie no ja też sie kocham często mozę dlatego...

Nie moze tylko tak jest..ale nie masz sie co martwic..wkładki to maly wydatek..a na facetów to dziala..pozdrawiam